Denizcilik Okulları Değerlendirmesi

Ben itu de 3. sinif guverte ogrencisiyim ve cok rahatlikla sunu soyleyebilirim ki, ITU nun sadece adi var. Derse gidersin hoca dersi asmis ararsin yuzsuz yuzsuz bugun ders yok der, yada acar slayti okur dumduz. Dokuz eylulde tanidigim var Izmire gittigimde dalgasina Dokuz eylulude gezmistim ordaki egitimde vasat ama ITu den daha iyi cunku en azindan biraz egitim var orada. Digerlerini bilmiyorum ama en iyi ikisi bu haldeyse gerisini dusunemiyorum.

Ulke olarak cok kotu haldeyiz. Iyi denen denizcilik firmalarida aslinda 3. sinif firmalar arastirin bakin Avrupada amerikada hatta filipinlerde hindistanda denizcilik nasil diye. Bizden iyi hepsi. Komsu yunanistan dunyanin en buyuk 5. denizci ulkesi bunuda dusunun.

ITU de okulculuk mantigi var, ise alinirken insanlar performans, bilgi duzeyi yerine hatir ve gonulle ise alma soz konusu oldugu surece, isverenler sektorun gelismesi, calisan hakklarini gozetmeyi, calisanina saygi duymayi ekstra masraf olarak gordugu surece bu ulkeden hicbir sey olmaz. Haa sadece denizcilik degil butun sektorler boyle.

ktü

ktü sınavlarda 1.ve artık lys puanında da 9 eylülden daha yüksek puanla alıyor özellikle son 2 yılda okulda büyük bir atılım dersler hocalar cok kaliteli bizim için çok çalısıyorlar.disiplin hiyerarsi abi kardeşlik her sey var ve bazıları gibi hemen karaya gecme hayalleri kurmuyoruz

Aslında fikir beyan eden arkadaşlar hangi kriterlere göre Sıralama yapıyorlar yazsalar karar verme asamasındakilere daha faydalı olur kanatindeyım,

Mesala A şahsına göre KTÜ iyidir, çünkü karadenizi seviyordur, baskası aynı sebepten İzmir i seçebilir
B Şahsı İstanbul'da büyümüştür, ona göre istanbuldan başka heryer köydür
C şahsına göre hayatın ucuz olduğu yer en iyisidir
D şahsına göre Hocaların ogrencılere tutumu veya Sınavlarda zorlanmayacağı okul en iyisidir
Yoksa benim okulum senin okulunu döver olayına gelir olay

Geri