01.02.2013 Goc Uygulama Sorulari

bayru57

Küpeşteci
Denizci
Sailar

1-mf den gemiden adam düştü safety msj çek dendi

2-hf den 8 nhz den gemiden adam düştü safety msj cek dedu

Sindel

1-inmarsat c den fax numarasi veriliyormsj hazirla gonder

2-inmarsat b den karaabone numarasi veriliyor mesaj kaydet ginder

Kanun

1-periyod ile dalga boyu antep boyunu acikla

2-ship of cost kitabindan gemi acikka

Ingilizce

2 soru soruyor metin veriyir bunu ingilizce oku ve acikla diyor ve ne tur yayin yaparsin diyor urgentmi safety distresme birde geminin adini kodla diyor

1-) Vhf ten Denize Adam düştü safety çıktı. Denize Adam Düşmesi Distress Olur Dedim.Zaten Safety MOB Olmaz. Distress Olarak Yapın çıkarsa.
2-) İnmarsat B Distress Mesajı Göndererek ileri haberleşme Telefon ile anlatın çıktı. *83*312# Distress Gönderirsin. 3 Distressin Prioritysi 12 ise Brum Les'in Numarası. gerisini siz anlatırsız.Tek Taraflı yayın olduğu için rcc i başka bir coast station a bildirim yapar oradan başka ıvır zıvır 20 25 dakka geçer diyorsunuz.O Yüzden Buradan distress gönderdikten sonra Diğer Cihazlarla da Distress göndeririz dedinizmi kafi gelir.
3-) En Boktanı Hf Telex ile kara abonesine msj çek geldi.Eskiden bu soru gelmiyormuş.Son Sınavda Bana ve 25 30 kişiye bu geldi.bunuda yaptık.
4-) İngilizceden 2 Tane soru geliyor. Birincisi Fener Sönmesi keşfettiniz telefon ile ileri haberleşme nasıl olur dedi. 2 ) Gemi terk geldi buda aynısı ileri haberleşme geldi.Fonotic alfabe ile hecele dedi.
5-) List Of Ship Station'dan Bir Finlandiya Gemisinin çağrı işaretini verdi gemiyi bulun.Geminin özelliklerini anlatın dendi.
6-) Hf Telex ile Fire Yangın msj ı hazırlayın 8 khz bandında gönderin geldi.
Uygulamadan 90 aldım. Uygulama Sınavı Yazılı Sınavdan daha Stresli geçiyor.Dikkatlice okuyarak yaparsanız Alırsınız arkadaşlar.Herkesin Allah Yardımcısı olsun.Çok iyi Ders Çalışın Alın arkadaslar.

ARKADAŞLAR BEN UYGULAMA KURSUNA HİÇ GİTMEDİM GOC UYGULAMA VİDEOLARINI BİRDE SAİLOR SİMİLASYONU BİRDE ONUR SEVİNÇLERİN KİTABI İLE SINAVI GEÇTİM İSTEYEN ARKADAŞLARA 20 TL KARŞILIGI TÜM VİDEOLARI VE SAİLOR SİMİLASYON KOPYALIP GÖNDEREBİLİRİM CD YE BURDE NEDEN VERMİYORSUN DERSENİZ MALUM 2 GB CEP İNTERNETDEN VAR KOTA YETMEZZ

Geri