nasıl kaldığımı hiç ama hiç anlayamadıgım bu sınavda.
1 siyah ekran vermiş. kırmızı ışık var sadece? bu nedir demiş
a.yelkenli tekne iskeleden görünüş
b.yelkenli ve motorlu tekne iskeleden görünüş
c.tehlike işareti
d.demirde ihrakiye alan gemi
tehlike işareti dedim. nedir cvp ?
2 hanglerii kısıtlı görüşe neden olur
1kum fırtınası 2sağanak yağmur 3kar 4 pus. ben sadece 4 olanı işaretledim.şıklarda 1 ve 4 yoktu olsa onları işaretledim. şıklardan biriside 1 2 3 4 yani hepsiydi.
3- birbirlerini çapraz gören 2 tekneden yol verme sorumluluğu olmayan tekne çatışmayı önlemek için hangisini YapMAMAlıdır. ? iskeleye döner sancaga döner sürat arttırr vs. şıklar vardı.
4-boy 18 mt. olan bir teknenenin fenerlerinin görünme mesafesi vardı. Valla sinirden unuttum bir çoğunuda. Vardiyadan kalmak gerçekten gurur kırıcıymış...
1 siyah ekran vermiş. kırmızı ışık var sadece? bu nedir demiş
a.yelkenli tekne iskeleden görünüş
b.yelkenli ve motorlu tekne iskeleden görünüş
c.tehlike işareti
d.demirde ihrakiye alan gemi
tehlike işareti dedim. nedir cvp ?
2 hanglerii kısıtlı görüşe neden olur
1kum fırtınası 2sağanak yağmur 3kar 4 pus. ben sadece 4 olanı işaretledim.şıklarda 1 ve 4 yoktu olsa onları işaretledim. şıklardan biriside 1 2 3 4 yani hepsiydi.
3- birbirlerini çapraz gören 2 tekneden yol verme sorumluluğu olmayan tekne çatışmayı önlemek için hangisini YapMAMAlıdır. ? iskeleye döner sancaga döner sürat arttırr vs. şıklar vardı.
4-boy 18 mt. olan bir teknenenin fenerlerinin görünme mesafesi vardı. Valla sinirden unuttum bir çoğunuda. Vardiyadan kalmak gerçekten gurur kırıcıymış...