merhaba arkadaşlar bana çıkan yeni sorulardan
-denizde dalgıçı olan tekne bu gösteremiyorsa bunun için en yakın hangi işareti gösterir diye bi soru vardı
cevapları küreli silindirli seçenekler vardı birde 'a' ya benzer bi işaret çeklilir diyodu ben onu işaretledim doğruluğundan emin değilim
-kural 2-b
1-kuralın sınırlılığı
2-fenerlerin görüş mesefesi
3 özel şartın tüm tehlikeleri diye bi soru ben 1 3 yaptım sanırım doğru
-hangi tekne borda fenerlerini seyir halinde ancak üzerinde yol yokken gösterir?
kumnda altında olmayan , karaya oturmuş .... en son şık kuvvetle yürütülendi ben onu işaretledim
-hangisi diğerlerine yol vermek zorunda değildir?
manevrası kısıtlı , kumanda altında olmayan .... en son su altı işleriyle uğraşan vardı onu işaretledim
- dar kanalda hangi taraftan seyredilecekdir?
kanal ortasından , iskelesinden , sancağından .... sancağından olacak doğrusu
-balıkcılıkla uğraşan bi geminin menevradan kısıtlı olması için
1-trol
2-ağ
3-olta
cevap 1 ve2 olucak.
sınava girecek arkadaşlara forumdaki tüm yeni sorulara bakmasını şiddetle tavsiye ederim bana 5 yeni soru geldi bunların 3 ünü forumda görüp doğru cevabını kitapdan bularak yaptım.başarılar
-denizde dalgıçı olan tekne bu gösteremiyorsa bunun için en yakın hangi işareti gösterir diye bi soru vardı
cevapları küreli silindirli seçenekler vardı birde 'a' ya benzer bi işaret çeklilir diyodu ben onu işaretledim doğruluğundan emin değilim
-kural 2-b
1-kuralın sınırlılığı
2-fenerlerin görüş mesefesi
3 özel şartın tüm tehlikeleri diye bi soru ben 1 3 yaptım sanırım doğru
-hangi tekne borda fenerlerini seyir halinde ancak üzerinde yol yokken gösterir?
kumnda altında olmayan , karaya oturmuş .... en son şık kuvvetle yürütülendi ben onu işaretledim
-hangisi diğerlerine yol vermek zorunda değildir?
manevrası kısıtlı , kumanda altında olmayan .... en son su altı işleriyle uğraşan vardı onu işaretledim
- dar kanalda hangi taraftan seyredilecekdir?
kanal ortasından , iskelesinden , sancağından .... sancağından olacak doğrusu
-balıkcılıkla uğraşan bi geminin menevradan kısıtlı olması için
1-trol
2-ağ
3-olta
cevap 1 ve2 olucak.
sınava girecek arkadaşlara forumdaki tüm yeni sorulara bakmasını şiddetle tavsiye ederim bana 5 yeni soru geldi bunların 3 ünü forumda görüp doğru cevabını kitapdan bularak yaptım.başarılar