1/3 Hak Ama RANDEVU Alamıyorum ❓❓❓

• Konuyu açan Konuyu açan gvrtstjyr
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
G

gvrtstjyr

Misafir
Son sınavımda 1. hakkımda başarısız oldum. Ancak 2. ve 3. hakkım olduğu halde GOSS sitesinden randevu alamıyorum. Sitede ders isminin yazıldığı yerin karşısında RANDEVU yazması gerekirken hiçbirşey yazmıyor. İnternette bulamadım bu sorunun cevabını. Nedir ki bu sorun arkadaş?

Merhaba, başarısız olduğunuzda tekrar sınav harcı yatırıp dilekçe ve dekontu bir sayfada fax ile GASM sınav merkezine
yada GOSS salonlarından birine gönderiniz, telefon ile de teyit alınız. Gün içerisinde hakkınız açılacaktır. Pazartesi bu işlemi yapabilirsiniz.

3 hakkım var ve ilkinde başarısız oldum. 2 hakkım daha kaldı yani 1/3 yazıyor çünkü. İnş yanlış anlamışsınızdır beni çünkü her bir giriş için para yatıracak olursak ooooooo! Yani saçmalık olur gerçekten.

Bugün liman baskanligina anlattim. Sakin Beyin dedigi gibiymis. Her basarisiz olusta sinav harci odenecekmis. Ben ilk basta sasirmistim cunku neden her seferde para odeyelim ki, haksiz miyim? Neyse ayrica bir sey daha soyleyecegim. 3 hak bitti mi tum sinavlar basarisiz oluyormus. Ne diyeyim Allah herkesin yardimcisi olsun. Allah herkese yardim etsin. Hayat zor arkadas!!!

Geri