10 Eksik Staj

orsa1

Küpeşteci
Denizci
6 aylık açık deniz stajımı yaptığım gemiden özel nedenlerden dolayı 5 ay 20 gün sonra ayrılmak durumunda kaldım.şimdi bu 10 günlük süre için okula gitsem tolerans gösterirler mi hiç bir şirketin 10 gün için gemiye çıkaracaklarını sanmam.

okuldan sınava gi.mek için yazı alman ge.ekli stajla.ın tam olduğuna dai.o yazıyı aldın mı liman ne bilecek stajının 10 gün eksikk olduğunu

Merhaba Benimde Staj Onay Belgeme Okul 11 ay 20 Gün yazmıstı Limana gittim Liman İstanbul'u Aradı ve İstanbul Staj Onay Belgesınde 12 Ay Yazması Gerektiğini Söyledi..! Ben Son hızmetımde İşe Baslama Tarihini 12 gün geri aldım sonra şirkete gemi mühürü ve şirket kaşesi vurdurup okuluma Staj Onay Belgesını 12 ay yazdırdım sonra Liman Baskanlıgıda Kabul Ediyor.Fakat okula hızmette oynama yapmadan 6 ay yazdırabılıyorsan benım dedıklerımı yapmana gerek yok..!Selamlar

Ben yeni onaylattım stajımı gerçi bnmki fazlaydı ama hiç bi zorluk göstermediler limandan sorun çıkarmıyolar önemli olan okul

yahu arkadsım git gemi kaşesi yaptır 10 gün fazla yaz stajını olsun bitsin okul onayladıktan sonra kimse 10 güne bakmaz ha bazen duyuyoruz ama emin ol istisnalar kaideyi bozmaz...bakın arkadaslar gemiye gittiniz ilk işiniz bi tane boş kağıda gemi kaşesini wurun we koyun onu valize sonrasında flash disk e gemi evraklarını kopyalayın hizmet belgesi ayrılış ordinosu vs sonrasnda gemiden erken fln inmek isterseniz yok staj defterini imzalamam yok hizmet belgesi vermem fln diyen dengesizlerle karşılaşabilirsiniz.he he diyip inin indikten sora yaptırın 10 tl ye bi kaşe çıkarın bi hizmet belgesi wurun altına mühürleri we werin okula veee staj da eksik kalmadı umarım açıklayıcı olmuştur.

Kimse bahsetmemiş ama Pasaport şube'den ülkeye giriş çıkışlarınız sayılıyor siz ne kadar sahte evrak düzenlerseniz düzenleyin ne kadar okulla aranızı iyi tutarsanız tutun liman başkanlığı sizden bu belgeyi isteyecek eğer inceleme yaparlarsa sınav başvurunuz onaylanmaz. gidip ido'da ya da tersanede bir 10günlük çalışma yapmanız işinizi garantileyecektir.

ktü giriş çıkış uygulamasını bu yıl yapacak itü istemiyor deü bilmiyorum ama birçogu istemiyor limanlarda bu okullardan sadece gelen staj tamamlama ewraklarını alıp onaylıyor...ayrıca gemi 12 sinde tr ye girdi yani mühür 12 sinde fakat 21 inde çıkış yapabilirsiniz kalan 11 gün neredeydin sorusuna demirdeydik gibi kısa bi çözüm yönetemi mevuttur.bunların sorugusu suali yoktur ayrıca gemi kabatoj seferi yapmış olsa dahi limanlardan alınan giriş çıkış belgeleri her ay için 1 adet olarak werilir we genelde ayın sonundan herhangi bi tarih seçilip werilir yani demem o ki gemiye ayın 25 inde katıldınız we kabatojd çalısıyorsunuz yazın ayın 15 inde diye allahın kulu anlayamaz.ama fazla göze batırmayacaksınız hersseyi abartmadan yaparsanız stajınız da sorun bulunamaz...

Geri