arkadaşlar ingilizceden başarılı oldum 90la geçtim tüm herkeze şimdiden başarılar dilerim kitaplarda veya kaynaklarda bulunmayan sorular aynen şu şekilde
1) Enjektörle alakalı soru var cewap combustion
2) Which is the disadcange of the pitch propeller control system cewap greater ıntıal cost
3) Cargo spaces and stores employs a system which remove … from the area to cool the space cewap heat
4) Rags shouldn’t used in small materials. Such as atomizer bcs of it leaves small particuls …. Area? Cewap block
5) Bolşluk bırakmalı soruda flas point tanımını vermiş cewap flaşpoint
6) Makineler olaylara göre isimlendirilir2…. 4….. diyor cewap strok
7) Hangisi sintine sistemi ile alakalı değildir. Expenşın tank
8) 6 hafta sonar yakıt pompasıyla … ınpectıon olacak diyor boşluk yerine out of
9) Demir kitlitle alkali soru ardı boyalıryla alkalı abc sıklarında 3 kilit de 1 kilitten bahsediyordu cewap bırakın soruyuda hatırlamıyorum gücerte sorularınıza bakmanız lazım
10) Gene demirle alakalı soru vardı.
11) Geminin boyutu vermiş (genişlik uzunluk ) diğeri nedir gibi bişe soruyordu cewap draft yaptım
1) Enjektörle alakalı soru var cewap combustion
2) Which is the disadcange of the pitch propeller control system cewap greater ıntıal cost
3) Cargo spaces and stores employs a system which remove … from the area to cool the space cewap heat
4) Rags shouldn’t used in small materials. Such as atomizer bcs of it leaves small particuls …. Area? Cewap block
5) Bolşluk bırakmalı soruda flas point tanımını vermiş cewap flaşpoint
6) Makineler olaylara göre isimlendirilir2…. 4….. diyor cewap strok
7) Hangisi sintine sistemi ile alakalı değildir. Expenşın tank
8) 6 hafta sonar yakıt pompasıyla … ınpectıon olacak diyor boşluk yerine out of
9) Demir kitlitle alkali soru ardı boyalıryla alkalı abc sıklarında 3 kilit de 1 kilitten bahsediyordu cewap bırakın soruyuda hatırlamıyorum gücerte sorularınıza bakmanız lazım
10) Gene demirle alakalı soru vardı.
11) Geminin boyutu vermiş (genişlik uzunluk ) diğeri nedir gibi bişe soruyordu cewap draft yaptım