12 Ay Açık Deniz Stajım hakkında?

salih18

Küpeşteci
Denizci
ayrkadaşlar ben açıköğretimi bitirmek için akşamları kursa gitmem gerekliyidi bu aradada sabahları özel bi yolcu motorunda kaptan yardımcısı olarak çalıştım biryıl motor sefer sahası 100 mill ayrıyetten kaptanın kağadı 1 zabit bu arada çalıştığım süreyi staj olarak saydıra bilirmiyim okulla konuştum bi sorun olmaz dediler ama müsteşarlık taki biri grostonu yetmiyoo dedi bi tanıdığım var müstejarlıkta ondan torpil yaptırsam kabull olmazmı acama nasıl dikkat ediyolarmı

Torpil olur mu diyebileceğin bir yer deği burası, söylediğin şey de yasal değil. Hepimiz gibi çık doğru dürüst bir gemiye yap stajını da birşeyler öğren tecrübe et.

Sayın Kaptan Sakin Türk'ün Söylediği Gibi Hepimiz Bazı Zorluklara Göğüs Gerdik Ve Bir Türk Denizcisi Olarakda Bazı Zorluklara Göğüs Germeye Devam Etmekteyiz...Sende Stajını Uluslararası Tamamla Ve Deneyimler Elde Et Sonuçta Bundan 3,5 Sene Sonra Bir Gemide Çalışırken Rencide Olmaktan İyidir...Torpil Geçici,Deneyim Kalıcı Bir Etkidir..! Selamlar

zafere gidilen yolda çekilen çile kutsaldır adamım, git stajını yap denizciliği öğren, tecrube kazan, yoksa ilerde senin kağıdından düşük olan biri bilgisiyle tecrubesiyle ezer seni, buda zoruna gider.

Geri