Selamlar, bugün girmiş olduğum seyir sınavında çıkan sorular şu şekildedir;
Soru bankasından
-54. soru
-89. soru (aynı değerler)
-97. soru
-108. soru
-217. soru (farklı değerler)
-232. soru (minare sorusu
-297.soru (farklı değerler)
-314. soru (d şıkkı yaptım)
-320. soru
-343. soru
-370. soru
-378. soru (aynı değerler)
-457. soru
-514. soru (farklı değerler)
farklı olanlar ise;
-herkesin bahsettiği arpa ekran sorusu, 2 tane doğru olabilecek şık var ben
b) course up-true motion-relative vectors yaptım,
-1 tane departure mesafesi sorusu, rota ve mevki vermiş bu mevkiye kaç mil gider tarzında.
-bizim rotamızı ve süratimizi vermiş, bir tanede hedef vermiş 12 dakika sonra tekrar kerteriz aldırıyor, cisme 2 mil yaklaşmışız, cisim ne yapıyor diye soruyor, soru kolay bir soruydu sanırım cevap cisim süratsizdir olucak, burda çok net tarif edemedim.
-1 tane güneşin doğuşu hesabı
-birde yine forumda sıkça karşılaştığım navtex hata oranı % sorusu, forumda cevap olarak hem %3 hemde %4 gördüm, ben 4 yaptım.
seyir en çekindiğim konu idi sona bırakmıştım, şansıma kitaptan geldi sorular 95 aldım, seyire girecek arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.
Soru bankasından
-54. soru
-89. soru (aynı değerler)
-97. soru
-108. soru
-217. soru (farklı değerler)
-232. soru (minare sorusu
-297.soru (farklı değerler)
-314. soru (d şıkkı yaptım)
-320. soru
-343. soru
-370. soru
-378. soru (aynı değerler)
-457. soru
-514. soru (farklı değerler)
farklı olanlar ise;
-herkesin bahsettiği arpa ekran sorusu, 2 tane doğru olabilecek şık var ben
b) course up-true motion-relative vectors yaptım,
-1 tane departure mesafesi sorusu, rota ve mevki vermiş bu mevkiye kaç mil gider tarzında.
-bizim rotamızı ve süratimizi vermiş, bir tanede hedef vermiş 12 dakika sonra tekrar kerteriz aldırıyor, cisme 2 mil yaklaşmışız, cisim ne yapıyor diye soruyor, soru kolay bir soruydu sanırım cevap cisim süratsizdir olucak, burda çok net tarif edemedim.
-1 tane güneşin doğuşu hesabı
-birde yine forumda sıkça karşılaştığım navtex hata oranı % sorusu, forumda cevap olarak hem %3 hemde %4 gördüm, ben 4 yaptım.
seyir en çekindiğim konu idi sona bırakmıştım, şansıma kitaptan geldi sorular 95 aldım, seyire girecek arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.