13.08.2014 GASM İstanbul Merkez U.y.v.z Seyir Soruları

onurahiska

Küpeşteci
Denizci
Selamlar, bugün girmiş olduğum seyir sınavında çıkan sorular şu şekildedir;
Soru bankasından

-54. soru
-89. soru (aynı değerler)
-97. soru
-108. soru
-217. soru (farklı değerler)
-232. soru (minare sorusu :)
-297.soru (farklı değerler)
-314. soru (d şıkkı yaptım)
-320. soru
-343. soru
-370. soru
-378. soru (aynı değerler)
-457. soru
-514. soru (farklı değerler)

farklı olanlar ise;

-herkesin bahsettiği arpa ekran sorusu, 2 tane doğru olabilecek şık var ben
b) course up-true motion-relative vectors yaptım,

-1 tane departure mesafesi sorusu, rota ve mevki vermiş bu mevkiye kaç mil gider tarzında.

-bizim rotamızı ve süratimizi vermiş, bir tanede hedef vermiş 12 dakika sonra tekrar kerteriz aldırıyor, cisme 2 mil yaklaşmışız, cisim ne yapıyor diye soruyor, soru kolay bir soruydu sanırım cevap cisim süratsizdir olucak, burda çok net tarif edemedim.

-1 tane güneşin doğuşu hesabı

-birde yine forumda sıkça karşılaştığım navtex hata oranı % sorusu, forumda cevap olarak hem %3 hemde %4 gördüm, ben 4 yaptım.

seyir en çekindiğim konu idi sona bırakmıştım, şansıma kitaptan geldi sorular 95 aldım, seyire girecek arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

sen bayağı bayağı şanlıymışsın dostum =) ben 5 kez girdim eski soru her sınavda 3-7 arası geldi yani 7 den çok gelmedi. yakında yeniden 6 ya giricem tüm seyire girenlerin hakkında allah hayırlısını versin başka bişey denmez. bu arada seni de tebrik ederim dostum.

gerçekten de öyle, şanslıydım. bu arada şehir efsanesidir ama; sınava girip başlayabilirsiniz dediklerinde biraz bekleyin, hemen sisteme girmeyin. inşallah geçersiniz.

Geri