15.09.2012 Goc/Roc Sınav Saati ve Sonuçları

hahaha sailor yokmuymus :))) lann bu program herhangi bir bilgisayar olsun onda calısır...cihaza gerek yok anladınnn ?? pc olsun yeter..

arkadaşlar tabiki dogrusu o şekilde zaten yapılan sınavlar başlı başına fiyasko sailor cihazinin yada pc programinin olmamasina şaşmamalı onlarda ne oldugunu anlayamadan 1 hafta kala bombayı kucaklarında buldu sınavlardaki bir diger hata ise ROC sinavında 25 kanun yönetmelik 40 işletme sorusu yönetmelik geregi gelmesi gerekirken 15 kanun yönetmelik 50 işletme sorusu geldi.

isteyen arkadaşlar 0216 446 84 90 telefon numarasından itü denizcilik fakültesi GMDSS sınav komisyonundan gerekli bilgiyi alabilir

açıklayın artık şu lanet sınavı ya milletin 80 tane işi var arkadaş böyle bişi olamaz ya bu lanetlikler yüzünden işi bırakıcam :@

o her bilgisayarda çalışan demo cogu özelliği kısıtlı orijinali acın sorun pusem'e kac para dikkat çeken konu su Türkiye'nin en iyisi olduğunu iddaa eden okulda denizcinin gemide eli ayagi olan sailor yok hadi furuno olsaydı aynı sayılır neyse bu konu çok su kaldırır araştırın kanuni hakkınızı kullanın kimse sizi yarım yamalak yazılımla sınava söküp sonra o cihazda başarısız oldugunuzu söyleyemez söylemesi icin o cihazın sorunsuz kullanım lisansının elinde olması şarttır...

Bu sınav işini ÖSYM ye verselerdi iyi olurdu:))) Herkes soruların cevaplarını almış olurdu. Şimdi kimse sınav sonucu merak etmezdi...

İTÜ sınav sonuçlarını cumartesi günü bakanlığa yollamış. Hala neyi bekliyorlar.

Az önce ortaköy GASM ile konuştum sınav sonuçları salı sabahı erkenden yayınlanacakmış.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı

22 EYLÜL 2012 TARİHİNDE İTÜ DENİZCİLİK FAKÜLTESİNDE KPDS SINAVLARININ DA YAPILACAK OLMASI NEDENİYLE GOC YAZILI SONUÇ LİSTESİNDE YER ALAN VE BAŞARILI OLAN SIRA NUMARASINA GÖRE İLK 150 KİŞİ 22 EYLÜL 2012 TARİHİNDE İTÜ DENİZCİLİK FAKÜLTESİNDE YAPILACAK UYGULAMA SINAVINA SAAT 09:00'DAN İTİBAREN ALINACAKTIR.

GERİYE KALANLAR ÖĞLEDEN SONRA SAAT 12:00'DEN SONRA UYGULAMA SINAVINA KABUL EDİLECEKTİR.

Bende geçtim ama sözlü sınavı konusunda çok cahilim daha sindel ne sailor ne olalrı bile bilmiyorum, sözlüde ne sorulacak nasıl bir cihazın karşısında işlem yapıcaz, hiç gmdss görmüşlüğümde yok. Bilen bir arkadaş nelere çalışmamız gerektini sınavın aşamalarını neleri kullandığımızı anlatabilirmi?

Bende geçtim ama sözlü sınavı konusunda çok cahilim daha sindel ne sailor ne olalrı bile bilmiyorum, sözlüde ne sorulacak nasıl bir cihazın karşısında işlem yapıcaz, hiç gmdss görmüşlüğümde yok. Bilen bir arkadaş nelere çalışmamız gerektini sınavın aşamalarını neleri kullandığımızı anlatabilirmi?

Merhaba GMDSS Bölümünün Alt Kategorilerinde Hem Yazılı,Hem Uygulama Sınavı İçin Yeterli Kaynak Mevcuttur Selamlar

Geri