Buyuk daire seyri ile goksel seyir kiyaslamasindan hangisi yanlistir
Hesabi yukseklik yerine mesafe
Cevabi havali parakete olan parakete turu olmayani soran soru [410]
WR seklinde olan sektorlu fenerin boyanmasiydi sanirim ben aciktan koyu renge dogru dedim kitapta vardi ama cevabi hatirlamiyorum.
Ais cer hatasini sordu ben %3 dedim
Yeni ** Bir sekstant goruntusu vardi ho yuksekliigini soruyordu benim verdigim cevap 29 46.5 idi dogru oldugunu dusunuyorum
Kitapta cevabin 17.21.00 olan merdiyrn gecis sorusu
Kolay bir distance sorusu
90 dereceye seyreden gemi ve 180setli 2 knot ruzgar var 1 saat sonraki pozisyonu soruyor [kitapta var]
Basit bir lmt zt sorusu vardi 17.03 du cevap yanlis hatirlamiyorsam
Yine basit bir cdmvt sorusu cevap 5w idi
Meshur Firtinadan kacinma sorusu gelmisti cevaba 011 li olani isaretledim nasil yapildigini bilmiyorum ama forumda genel kani o yondeydi
Us current table sorusu vardi cevabi 112 1.2 knot olan
Pilot alma mevkii sembolu vardi anlamini soruyordu
Isik verme suresi fazla olan fener soruldu
Occ
Catisma tehlikesi alarmi[saniyorum boyleydi] verildigindeki durum soruyordu
Izlenmekte olan ve eyn eynz degerleri girilmis degerden kucuk oldugunda bu alarm verilir sikki vardi onu isaretledim
Suan hatirima gelenler kolay bir sinavdi ve 80 alip gectim sadece sekstant sorusu hakkinda bir fikrim yoktu. Burda paylasilmis sorular bana cok yardimci oldu ben de bu paylasimi yapmayi borc edindim kendimce. Herkese basarilar.
Hesabi yukseklik yerine mesafe
Cevabi havali parakete olan parakete turu olmayani soran soru [410]
WR seklinde olan sektorlu fenerin boyanmasiydi sanirim ben aciktan koyu renge dogru dedim kitapta vardi ama cevabi hatirlamiyorum.
Ais cer hatasini sordu ben %3 dedim
Yeni ** Bir sekstant goruntusu vardi ho yuksekliigini soruyordu benim verdigim cevap 29 46.5 idi dogru oldugunu dusunuyorum
Kitapta cevabin 17.21.00 olan merdiyrn gecis sorusu
Kolay bir distance sorusu
90 dereceye seyreden gemi ve 180setli 2 knot ruzgar var 1 saat sonraki pozisyonu soruyor [kitapta var]
Basit bir lmt zt sorusu vardi 17.03 du cevap yanlis hatirlamiyorsam
Yine basit bir cdmvt sorusu cevap 5w idi
Meshur Firtinadan kacinma sorusu gelmisti cevaba 011 li olani isaretledim nasil yapildigini bilmiyorum ama forumda genel kani o yondeydi
Us current table sorusu vardi cevabi 112 1.2 knot olan
Pilot alma mevkii sembolu vardi anlamini soruyordu
Isik verme suresi fazla olan fener soruldu
Occ
Catisma tehlikesi alarmi[saniyorum boyleydi] verildigindeki durum soruyordu
Izlenmekte olan ve eyn eynz degerleri girilmis degerden kucuk oldugunda bu alarm verilir sikki vardi onu isaretledim
Suan hatirima gelenler kolay bir sinavdi ve 80 alip gectim sadece sekstant sorusu hakkinda bir fikrim yoktu. Burda paylasilmis sorular bana cok yardimci oldu ben de bu paylasimi yapmayi borc edindim kendimce. Herkese basarilar.