2 Yıl Sınav Süresi Bitince ?

mustafa tungur

Küpeşteci
Denizci
selamlar arkadaslar
ben 3000 vrd zabitliginden uzakyola geciste tofel sonavini verdim hizmetlerimi toplattim sinavlara maddi imkansiLiktan giremedim iki yilim ekimde doluo eger sinavlari yetistiremezsem durumum ne olur normal universite mezunlarina tekrar dosya yenilenip sil bastan sinavlara girme hakki verilmekte benim icinde aynisi olurmu yada tekrar tofela girip gecmem gerekecekmi bana yardimci olursaniz sevinirim

Selamlar,
Öncelikle 2 yıllık süren geçince sadece dosyan yanar, geçtiğin dersler varsa süre dolduğu için tekrar girmek zorunda kalırsın. Ama sen zaten hiç girmemişsin, sadece evraklarını tekrardan toplayıp liman başkanlığına giderek dosyanı yenileyip tekrar Randevu açtıracaksın ilk başvuru gibi, bunun dışında hakkın zayi olmasını gerektirecek bir durum yok ortada hakkın saklıdır.

ilginiz icin oncelikle tesekkur ederim
kpt sakin turk dedigine katiliyorum ve bir arkadasimin basina geldi ve dediginiz gibi yapti yalniz o 4 yillik mezunu oldugundan yabanci dil sinavi ile alakali durumu yoktu. benim kafamda soru isareti olusturan noktaya gelince gecen sene tofel sinavini verdikten sonra basari belgesinin liman tarafindan 1sene icinde basvuru yapilmasi halinde gecerli kildigini soylediler buna dayali olarak bende suan mayista sinavlara girmeye baslayip olduda biri kaldi yetismedi ki muhtemelen yetistiremeyecegim, dosya yenileme yaparken ingilizce sinav basari belgesininde yenileme yaparken tekrar yeni basari istenip istenmeyecegi eskinin gecerli olup olmayacagi konusundadir. cevaplarinizi bekliyorum

İsteyebilir Toefl geçerliliği 2 yıl diye biliyorum yine de bunu işlem yapacak yere sormak lazim. Toefl'in da bir yenileme proseduru vardi galiba tam bilgi sahibi değilim

selam zirve üniversitesi deniz ulastırma işletme mühendisliği öğrencisiyim ilk kez yazın denize çıkacam Allah ın izniyle öncelikle hangi belgeleri hazır etmeliyim ve nasıl bir yol izlemeliyim kiyasal tanker düşünüyorum satj sürem 1 yıl ne yapmam daha iyi olur

Geri