2009 iTÜ DUİM kazananlar buraya..

dready

Küpeşteci
Denizci
itü duim kazananlar hayırlı olsn hepimize..ben denizli'den bir adet Barış... 27-28 austos ön kayıt ve mülakat snrasında gemi adamı olr sağlık raporu ile ilgili bilgilendirme yazıyor resmi sitede.. başka forumlardan falan da araştırdım bu knuyu kimi istediğin yerden alıyorsun sonra onaylatıyorsun diyor kimi ise mülakata geldiğinizde sizi bilgilendirecekler diyor.. bu konuda net bir bilgisi olan var mı?

Barış hayırlı olsun kardeşim =) Ben de itü ydo luyum artık ;) Kayıt için gerekli belgeleri bilen arkadaşlar varsa burdan yazabilirler mi ?

gemı adamı olur saglık raporu alanlar raporu aldıgı tarıhten sonra ılk 1 hafta ıcınde aldıgı raporu bı lıman tarafından onaylatsın yoksa tekrar para werıp almak zorunda kalırsınız gelecek kardeslerin bu konuda dıkkatlı olmalarını rıca ederım...

gemı adamı olur saglık raporu alanlar raporu aldıgı tarıhten sonra ılk 1 hafta ıcınde aldıgı raporu bı lıman tarafından onaylatsın yoksa tekrar para werıp almak zorunda kalırsınız gelecek kardeslerin bu konuda dıkkatlı olmalarını rıca ederım...

Gemiadamı Olur Sağlık Raporları Yetkili hastanelerden alınmış olmalı ve Sahil ve Hudutlar Sağlık Denetleme Müdürlüğü Tarafından Onaylanırlar, yanlış yönlendirmiş olmayalım, Sağlık Raporları Liman Başkanlığınca onaylanmaz.
Selamlar,

İşte o bir yer liman değil , scofield 'ın sorduğu soruya gelince kesin bişey yok,

özel devlet hastanelerine göre değişio ama 130-220 TL arası değişio bildiğime göre

ya cidden mülakkatta rapor şart mı bi de onaylatmak için tam olarak ne kadar süremiz var blgilendiirirseniz mutlu olurum.

mülakatta rapor şart değil arkadaşlar..Zaten mülakat günü (yani yarın) yapılacaklar listenin sonlarına doğru gemi adamı olur sağlık raporu ile bilgilendirme yazıyor..

Geri