2010 İTÜ DUİM Kazananlar Buraya

snuoq

Küpeşteci
Denizci
herkese merhaba, tanışma amacıyla açtım ben murat. itü duim(ing) geldi terchm. msn adresim murat__karakoy@hot.. herkese iyi gnler

mülakata gircek arkadaşlar yazsın.kaçar şınav,mekik,barfiks çekiyosunuz,yüzme durumunuz nasıl,bi tek ben mi yapamıyorum bunları :D
şınav 10 mekik 20 barfiks ya 1 ya 0

merhaba arkadaşlar ben murat itü duim.ni kazandım önkyadı bekliorm şmdi bu mülakat davası nedir boy alt sınırı kaç bnları bilmiorm yardmcı olursanz sewinirm?

murat bey,örnekle açılamak daha kolay.mesela boyun 1.70 olsun.;kilo aralığın 70 ten 15 küçük,70 ten 5 büyük olmalı benim bildiğim.yani belirgin bi dengesizlik yoksa kafaya takma.obez yada solucan değilsek açıkçası geçicez inşallah.:)

eer gemi adamı olur raporundan bahsediosan ben aldm hastaneden 4 gün sürdü:( ayrıca horatio bnm boyum 1.68 sorun yaratır mı demek istemiştim?

Mülakatta gemiadamı raporu alınması hakkında bilgi verirler. Mülakattan öncede sonra da raporu alabilirsiniz.Ama kesin kayıta kadar kesinlikle alınması gerekir.

mülakatta çok zorlarlar mı ben kızım bidee :S raporu da aldım hatta onaylattımmm herşey hazır ama kabul etmezlerse diye çok korkuyorumm bilgisi olan cevap versin teşekkürler

Geri