2011 Seçim Sonuçlarını Nasıl Buldunuz?

Kaptan Sakin TÜRK

Kıdemli
Site Yetkilisi
Dekan
2011 Seçim Sonuçlarını Nasıl Buldunuz?

- Çok Güzel, Tam istediğimiz gibi bir parlamento oluştu.
- İdare Eder, Daha iyi olabilirdi.
- Çok Kötü, Sonuçlardan ve oluşan parlamentodan memnun değilim.

Bence de iyi Oldu ,İktidar partinin millet vekili sayısı düşmesiyle , Anayasayı komple değiştirecek , cumhuriyet düşmanı diyen yersiz ve çamur atarak provokasyon yapanların
elinde malzeme kalmadı ama 180 derece manevra yaparak farklı yönlerden açık aramaya başladılar ama hayırlısı diyelim : )

Bence bütün sistem hatalı. Hepsinin değişmesi gerekiyor. İşini adam gibi yapan yok, hepsine nalet ve haram olsun...
Kendi kanunlarımıza ve anayasamıza sahip çıkamıyoruz. İlerde ilk ve ikinci madde de değiştirilirse hiç şaşırmam.

bence en iyisi cikana kadar tayip le devam
fakat calisanlar icin haklarini kisitliyan yapiya cok sahip bir hukumet
kapitalizimi yikmak isteyen orgutlenmeye onem veren birisi gelse
hemen degistiririm tercihimi

Oy kullanamadigim icin -denizdeydim- istemeden
iktidar parisine giden oyumu hicbir sekil ahval ve
serait icinde helal etmiyorum.Dini imani para
olan zihniyetlerin egitim sistemine ve insanlarin
kulturlerine dillerine ve somurdukleri dinlerine
resmen tecavuz eden bu zihniyetlerin tez zamanda
ihanetlerinin cezasini verecek olan alemin efendisi
yuce allahimiza cc havale ediyorum.

Bugün daha iyisi gelene kadar akp diyenlerin hepsi birer birer pişmanlık duygusunun içinde boğulmaktalar. Zamanında yırtındık, yapmayın etmeyin bu adamdan hayır gelmez bu ne müslüman ne milliyetçi dedik, eğitilip başımıza edilen bir bela dedik, provokatör olduk, anarşist olduk, ateist olduk, terörist olduk ama ne oldu? Çocuklar öldü, Onurlu Türk ordusu aşağılandı, Türkiye cumhuriyeti ibaresinden rahatsız olundu, andımız yasaklandı, onları deteklemeyen herkesin yaşam standardı düşürüldü destekleyenler ise yüceltildi, mefaat uğruna gözler yumuldu, kulaklar kapandı, dudaklar mühürlendi. Dinimize küfrettiler montaj dendi, ayakkabı kutularında milyonlar yakalandı yardım parası dediler, Sesli görüntülü onlarca yayın paylaşıldı, montaj dendi. Tiyatrolar oynandı, Roller yapıldı ne oldu çocuklar öldü. Şehitlerimizin kemikleri sızladı, bilselerdi bir gün bu soysuz topluluk, bu soysuz herifler dağda ki terörisleri kahramanlar gibi karşılayacak (açılım, barış adı altında),yine gidip savaşırlar mıydı o dağlarda canları pahasına? 30 mart yaklaşıyor, bu seçimde de bunlar gelirse ki öyle gözüküyor, inanılmaz bir tezgah çevirme peşinde olduklarını biliyor herkes. Bu ülke iç savaşı yaşar. 80lerde görmediği bir şekilde tecrübe eder hem de bunu. Daha Ata binemeyen adamın nesini desteklediniz bilmiyorum bizim Atalarımızın her biri Osmanlısından, Atatürk'üne hepsi boylarının iki katı atlara binen insanlarken, daha atın üstünde duramayan bir adam nasıl Türkiye cumhuriyeti lideri olur?

EĞER LİDER PARTİ ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNİ YAPABİLECEK GEREKEN ÇOĞUNLUĞU SAĞLAYABİLSEYDİ TR BUGÜN DÜNYANIN 3.SÜPER GÜCÜ OLURDU AMA BEN GENE ÜMİDVARIM HAŞHAŞİLER YARGIDAN TEMİZLENDİĞİ AN BU SAĞLANACAKTIR ÇÜNKİ EN İYİ KREDİ İNSANA YAPILAN YATIRIMDIR AKILLI İNSAN BUNU BİLMEKTEDİR,MADDE 2.PLANDA OLMALIDIR...

SAYGILAR EFENİM....

Geri