2012 GOSS Sınav Harçları

sınav harcları konusunda bir bilgiyi paylasmak isterim... ziraat bankasından 86 tl olan sınav ucretine. 30 liranin uzerinde havale parası alınmakta.yanlıs hatırlamıyorsam.126 gib ibir rakam cıktı karsıma.gercekten sasırtıcı...nerdeyse%40 a yakın bir banka masrafı cok abartılı buldum.. gasm merkezi arayarak bu konuda bilgi aldım..onların tavsiyesi ile postaneden aktif banka yatırmamı(havale) soylediler..ve sadece 7.5 lira transfer masrafı cıktı..bu konuda bilgimi paylasmak istedim..

captainugur,ZİRAAT BANKASININ GÖRÜNTÜLÜ HİZMET VEREN YERLERİ VAR,GÖRÜNTÜLÜ OLARAK ORADAN YATIRDINMI 86TL YATIRIYORSUN HİÇBİR MASRAF ALINMIYOR BİLGİNİZE...

ben geçen itiraz dilekçesi verdim sınav için, dilekçe için bile bankaya 21,5 tl para yatır dediler, gittim bankaya yine 30 tl masraf çıktı karşıma, resmen ticarethaneye çevirdiler bu sektörü, denizciler bu parayı kolay kazanmıyor ayıpdır günahtır, bunun için müşteşarlığa toplu bi dilekçe verebiliriz...

Bu konuda ne yapacağımı bilmiyordum 30 tl masraf gösterdiler gerçekten ağır geldi yarın bende ptt ye gidip şansımı deneyeceğim.

Geri