2014 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ DENİZ ULAŞTIRMA MÜHENDİSLİĞİ MÜLAKAT

tddenizkusu

Küpeşteci
Denizci
ABİLERİM ÖNCELİKLE İYİ FORUMLAR.BU SENE ÜNİVERSİTE TERCİHLERİNDE İLK SIRAYA İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/DENİZCİLİK FAKÜLTESİ/DENİZ ULAŞTIRMA MÜHENDİSLİĞİNİ YAZACAĞIM.FAKAT AKLIMDA ÇOK SORU VAR VE YAKIN ÇEVREMDE BU SORULARA YANIT VERECEK ADAM YOK.BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

1)ÖNCELİKLE MÜLAKAT KAÇ KISIMDAN OLUŞUYOR?MÜLAKATLAR TAHMİNİ OLARAK KAÇ GÜNDE TAMAMLANIYOR?MÜLAKATTA ELENME DURUMU NEDİR?ŞAYET MÜLAKATTA ELENİRSEK EK YERLEŞTİRMEYE Mİ KALACAĞIZ YOKSA YAZMIŞ OLDUĞUMUZ 2.TERCİHE Mİ YERLEŞECEĞİZ?

2)GÖZLERİMDE 0.50 ASTİGMAT VAR.BU DURUM SIKINTI YARATIR MI?

MÜLAKATLARI GEÇTİK VARSAYARAK SORULARIMA DEVAM EDİYORUM.

3)OKUL %30 İNGİLİZCE EĞİTİM VERİYOR.FAKAT BENİM İNGİLİZCEM DÜZEY OLARAK EN ALT SEVİYEDE HAZIRLIK OKUMAM LAZIM.HAZIRLIK SINIFI TUZLA YERLEŞKESİNDE Mİ YOKSA TUZLA DIŞINDA MI?

4)DERSLERİN ZORLUK DERECELERİ NASIL?

5)STAJ EĞİTİMİ TAHMİNİ OLARAK NE ZAMAN BAŞLAYIP NE ZAMAN BİTİYOR?STAJ EĞİTİMDE ORTALAMA OLARAK NE KADAR PARA VERİLİYOR?

6)4.KAPTAN OLARAK İŞE BAŞLAMAK İÇİN NE YAPMAM GEREKİYOR?

7)TANKERLERDE ÇALIŞMAK İÇİN GEREKEN ŞARTLAR VE DURUMLAR NELERDİR?

8)ORTALAMA OLARAK ALINAN MAAŞ NEDİR?(4.KAPTANDAN 1.KAPTANA DOĞRU SIRALARSANIZ SEVİNİRİM.)

9)KARADAKİ İŞ İMKANLARI NELERDİR?

BAZI SORULARIM SAÇMA OLABİLİR BU YÜZDEN KUSURUMA BAKMAYIN VE ŞİMDİDEN BU YAZIYI OKUYUP BANA CEVAP VEREN BÜTÜN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.İYİ FORUMLAR.

1-) mülakatlar bir gün bile sürmüyor sabahtan gelirsen akşam üstüne kadar işin bitiyor. Mülakatlarda elenme gibi bir durum yok kardeşim, şınav çekemeyen de, yüzemeyen de geçiyor onu düşünmene hiç gerek yok.
2-) göz bozukluğunun bir önemi yok benide gözlük kullanıyorum.
3-) hazırlık eğitimi alacaksın maçka kampüsünde, yani tüm okulla karışık bir şekilde ilk sene ydo ile pek bir bağlantın olmayacak sadece fakülteni sorduklarında denizcilik demenin grununu taşıyacaksın
4-) bu soruna pek bir cevap veremiycem, benimde ilk senem ama bir söz vardır okulda makineciler, gemide güverteciker çalışır diye. Onu da ileride görücez tabii
Diğer sorularına bunları görüp daha iyi bilen birisi cevap verirse daha iyi olur, yanlış bilgi vermek istemiyorum..
Aklına takılan bir şey olursa www.facebook.com/arfcn1 adresinden ulaşabilirsin bana elimden geldiğimce yardımcı olmaya çalışırım ..
İyi günler

Geri