22.02.2014 TARİHİNDE YAPILAN GOC SINAVI HAKKINDA

kostokkk

Küpeşteci
Denizci
MRB ARKADAŞLAR. C.TESİ GÜNKÜ SINAVDA TAHMİNİMDEN DÜŞÜK NOT ALARAK KALDIM. 70 CİVARI Bİ NOT BEKLERKEN 55 ALMIŞIM. EĞER BENİM GİBİ DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR VARSA BURDAN İRTİBAT KURUP TOPLU İTİRAZ EDEBİLİRİZ. KESİN BİŞEY OLACAĞINDAN DEĞİL AMA GENEDE ŞANSIMIZI DENEMEKTE FAYDA VAR.

itiraz edilecek fakat hangi sorulara edicelecek ? bildiğim kadarıyla belli bir soruya itiraz edilmedigi takdirde yine cevap kağıdını optikten geçiriyorlar ve not aynı çıkıyor .Sınavda 2 soru iptal edilmiş bu herkese doğru olarak yansımış

Hangi soruların hatalı olduğuda paylaşılmıyor B kitapçığı 27. soruda hatırladığım kadarıyla soru numaras. 4 açıklama var 2 ve 3. açıklama aynı fakat şıklarda 3. açıklama yoktu bu soru iptal edildimi acaba ben 59 da kaldım bu soruya itiraz etmeyi düşünüyorum sizde bir sonuç alabilirmiyim?

tam olarak soruyu hatırlayamadım ama sorunun yanlıs oldugunu düsünüyorsan o sekilde itiraz etmek mantıklı genelde itiraz edenler sonuc alamıyormus ama basvurmakta fayda var 59 olunca ne olur ne olmaz..

Genelde öyle oluyormus ben ilk defa girdim 57 aldım yanlıs soru vardı zaten ama hangi 2 soru iptal oldu onlar belli olmayınca birde soru numaralarına dikkat etmedim simdi pek birsey yapmıyorum bir daha ki sınava artık :D

valla 59 la 2 kez kaldim daha once bu sinavda oncneden 59 larda sonuc almayinca itiraz etme gereği duymadim busefer edenlere bişey diyemem tabi bu sinav sonucum 58 cunku :(

ingilizce sorularında jurnalin imhası hakkında bi soru vardı şıklarda ise gün olarak vermişler bu soru yanlış net hatırladığınız başka sorular varsa burdan paylaşın arkadaşlar ne gerekiyorsa yapalım

Geri