22 Ekim 1400 Seyir Sınavında Beklenmedik Sonuç

trawis

Küpeşteci
Denizci
Arkadaşlar merhaba...
Ortaköyde 22 ekimde 1400 seyir sınavına girdim.Tam 13 dakikada sınavı bitirdim.Yanıtlardan o kadar emindim ve hala eminim.1 soru hiç bilmediğim ve 1 sorum muallaktaydı.Diğerlerinden tamamen eminim ve kesinlikle 90 bekliyordum.Buna rağmen sınav sonucum 60 geldi.Bu gibi durumla karşılaşan o sınava giren arkadaşlar varsa hatırladıkları soruları göndermelirini rica edebilirmiyim.Yarın itiraz dilekçemi veriyorum.Saygılar selametler...

Merhaba, İtiraz dilekçeleride hiçbirşeye yaramıyorki, verdiğin parayla kalıyorsun.. 12.10.2012 tarihinde itiraz dilekçemi verdim, ortaköy sınav merkezini arıyorum, yeni gasm başkanı atandı komisyon kurmasını bekliyoruz dilekçeleriniz burda dosyalarda bekliyor diyorlar, komisyon kurulacakta inceliceklerde bide hatayı kendilerinde bulacaklar zor ihtimal gibi geliyor ama siz bilirsiniz, 10gün içinde kurulmassa komisyon iptal edicem dilekçemi, sınava giricem yoksa bu şekilde daha çok bekleriz.. Saygılar, iyi günler..

Yani kesinlikle haklısın.Bizim denizcilik camiamız sadece kendini övmekten başka birşey yapmazken,hataları kendinde bulmaları tabiikide zor.Ama bu kadar net emin olduğum bir sınavdan nasıl böyle bir sonuç aldığımı anlamıyorum.En azından verdiğimiz bu dilekçeler bize bir şekilde yansımasada ileride sınava girecek abilerimizin,kardeşlerimizin bu gibi hatalarla karşılaşmasını asgari düzeye inmesinde yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.En azından bu gibi şikayetler arttıkça sistemi tekrardan gözden geçireceklerine inanıyorum.

Emek hırsızlığımı, haksızlıkmı, ilgisizlikmi, bilgisizlikmi, önemsememekmi bilmiyorum ama hakkı yenilen abilerimiz kardeşlerimize üzülmekten başka bir çare bırakmıyorlar ne yazikki bizlere, itiraz dilekçeni verdikten sonra takip için aradığınızda sınav merkezlerini -bir tek siz değilsiniz, 10larca insan bekliyor sizin gibi- cevapıyla kendilerini yücelttiklerini zanneden denizcilikle alakası olmayan birkaç insan toğluluğuyla karşılaşıyorsunuz.. Fazla söze gerek yok, herşeyin hayırlısı :) SELAMETLER..

Benimde arkdaslarimdan bir kacinin basina geldi bu ama malesef kimsenin umrunda degil bu bolede susurak olmaz bence en azindan birlik olunup buna bir cozum bulunmali. Sonucta bu okay herkesin basina gelebilir bnde ehliyetimi aldim ama bu demek degil ki susalim bnce bir yontem bulhnmali bir cok insan madur oluyor emeklee bosa gidiyor birde ustune ustelik o stresi tekrar yasiyorsun .....

Bugun tekrar ortaköy sınav merkezini arayıp şikayetimi dile getirdim, ellerinde olmayan sebeplerden dolayı bunların olduğunu, telefonu açan memur arkadaş her cuma günü atanan yeni GASM BAŞKANININ ortaköy sınav merkezine geldiğini, sözlü olarak itiraz komisyonu hakkında bilgi almak ve ne zaman komisyon kurulacak sorusunun cevabına karşılık -beklesinler biraz daha- yanıtını almış, mağdur olan denizci abilerime, kardeşlerime ve arkadaşlarıma sesleniyorum, bu kadar emek veriyoruz biraz daha duyarlı olup telefonla arayıp en azından belki sesimizi duyurmuş olabiliriz çünkü dilekçelerimiz hala sınav merkezinde dosyalarda verdiğimiz gibi beklemedeler.. SELAMETLER..

Geri