23Şubat2022 Vardiya Zabiti Ingilizce Sınav Soruları

Olcay tosun

Küpeşteci
Denizci
1- hemring manevrasının şekli vardı nedir dediler.
2- rotterdam limanı hangi mou dadır dediler
3- hydrodinamik serveyler li çıkmış soru naticaul chartı soruyodu
4-flooding görürseniz nasıl bir çağrı yaparsınız gibi bi soru
5-laytime ın şıklarda olduğu yükleme boşaltma ile ilgili kaptana zaman tanındığından bahseden bir tanımlama vardı bu nedir dedi, free dispaches, dispaches gibi bişeylerde vardı şıklarda laytime ı soruyordu gibi geldi bana
6-her limanda gemi sahibi ve yük sahibinin işlemlerini kim yapar gibi bir soru vardı agent yaptım şıklarda başka şeylerde vardı
7- geminin ne kadar yük, kaç ton vs alabileceği ile ilgili bir soru vardı buna ne sertifikası denir diyodu, tonnage sertifikası yaptım
8- sea ancor un tanımı vardı nasıldır falan ne işe yarar dedi, ben konik şekilli rüzgarın sürükleme etkisini azatmak vs için bi şık vardı onu seçtim
9- flood tide is ne demektir, akıntı denizden kararaya karadan denize sabir vs gibi şıklar vardı ben bunu kesin yanlış yaptım sabit dedim flood sel demekmiş muhtemelen karadan denize akıntı şıklarda vardı
10- yüzme yeteneği tanımı vardı buoyancy mi ne şıklarda vardı cevap o
11 - çıkmış sorularda boş yerlere answer ve wheel yazılan cevabı answer and wheel olan soru geldi
12 - teknenin bottomunda oluşan aşınmaya ne denir vardı corrosion işaretledim buna benzer kelimeler vardı
13- hangisi bir havalandırma yöntemi değildir diyodu yükle ilgili, şıklarda seperation, sprinklition gibi bişeyler vardı
14 - çıkmış sorulardan tehlikeye gidiyorsunuz vardı
15- fog banklı eski soru vardı.
16 - can yeleğinin nasıl giyileceğinin sorulduğu boşluğa how gelen soruda vardı

5 soru daha vardı malumunuz 65 aldım zorla geçtim, darısı başınıza bi soruyu hiç anlamadım ama past perfect tense le çözdüm şıklarda uyumsuzluk vardı, bi soruda gemide pilotun yaptığı bi hata sebebiyle 1 milyon dolarlık bi hasar oluyodu bir bir anlatmış kaptan bu ne notudur gibi bişeydi, aklıma geldikçe yazaarım darısı başınıza ve diğer sınavlarıma kolay gelsin

Son düzenleme:
Geri