26 Mayıs Genel Ingilizce Sınavı

26 mayısta itü denizcilik fakültesinde yapılacak olan genel inglizce sınavı saat 10:00 da başlayacak sınava gireceklerin saat 09.00 da sınav yerinde olması gerekiyor.(limandan telefonla sordum)

ben istanbul lman başkanlığını aradım oradan sordum.sınav giriş kağıdında sınav giriş yerin itü ise sınav dediğim saatlerde başlayacak.

ayrıca istiyorsan bu numaradan sorablirsin (0212 251 41 09)ist liman başkanlığı ilgili memurun tel nosu.

Ankaradan arayabilecegimiz numara yokmu acaba kesin bilgi ordan çıkar

Aradım ama açan yok mesai bitmiş ankarada

Genel İngilizce Sınavları 16 Şubat 2013 tarihinde saat 10:00'da Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Beşiktaş Yerleşkesinde yapılacaktır.

Son sinav burada yapılmış baskada bi açıklama yok ulaştırma bakanlığının sitesinde

o zaman iki farklı yerde sınav yapıyorlar demektir.sen saat 9 da orada hazır ol.9 dan erken sınav olamayacağına göre,kaybedeceğin birşeyde olmaz.ğer öğle saatlerinde ise biraz fazla beklemiş olursun o kadar.tabi eğer sınav giriş kağıdında yıldız teknik yazıyor ise.(beninkinde itü denicilik tuzla yazıyor)

arkadaşlar genel ingilizce sınavı için soru bankası varmı bu sınava hangi kaynaktan çalışırsam başarılı olurum
cevaplarınız için şimdiden teşekürler

Geri