3000 grt Vardiya Zabitliği Malta Endorsement

Ben Malta 3000 grt na endorsment vermiyor diye biliyorum. Ama arkadaş şu anda bu şekilde çalışıyorsa sorun yok demektir.

arkadaşlar malta bayrakta bütün zabitlerin oceangoing olma zorunluluğu var endorsement için..3000grt ile çalışanlar nasıl yaptılar bilmiyorum ama ben en son kasım ayında indim malta bayraklı gemiden ve bir değişiklik yoktu.. 2013 itibariyle bir değişiklik olduysa eğer onu bilmiyorum..

Ben şuan çalışmıyorum.benim arkadaşım çalışıyordu onu değiştirmem gerekmişti 2 haftalığına.onda zaten vardı.şirket ayarlamıştı ve 2 hafta çalışmıştım.o uzun süre çalışmıştı.ondan biliyorum.

Bende var Malta endorsement fakat aciklamalar kisminda 3000 grt ibaresi var ve bir cok avrupa ulkesinde sorun cikiyormus.Bu nedenle sirketler de artik pek sicak bakmiyor acikcasi

Ben malta bayrakta endorsmentim varken sikinti yasadim hemde gemide 4. Zorunlulugu yokken simdi marshall bayraga 4. Cikicam marshall hakkinda bilgim yok herhangi bir sikinti olurmu bugun endorsment basvurusu yapildi ona gore gemiye katilacagim?bilgisi olanlar yardimci olabilirmi?3000 kw makina zabiti

Geri