3000grt (YAKINYOL) Ehliyetlerin 10000grt a çıkarılması Için Imza Atın!

emrecan_unsal

Küpeşteci
GOLD Denizci
Günümüzde bulunan 3000 Grt/kW sınırlaması iş alanımızı çok fazla küçültmekte ve her yıl binlerce mezunla birlikte iş bulma sıkıntılarımız büyümektedir.Gemilerini Marshall,Malta gibi bayraklarlara çeviren armatörlerimiz biz gemi adamlarından ülkelerin endorsment vermediginden dolayı faydalanamamaktadırlar.Buda piyasadaki is sahasını çok fazla küçültmektedir.Bir vardiya zabiti olarak is sahamızın genisletilmesini istemekteyim. Lütfen konuya duyarlı olalım.

LİNK : https://www.change.org/tr/kampanyal...0-grt-kw-sınırlamasını-10000-grt-kw-yapılması

tamam destek verelimde bugün denizcilik liselerinin verdiği ehliyetler 3000kW/grt dan 750kW/grt a düşürülme tehlikesiyle karşı karşıya bu sene liselere yeni başlayan arkadaşları etkilemez umarım.denizcilik bakanlığı her liseden bir eğitim gemisi göstermesini isteyince bizde şaşırdık tabi .
direk yağcı,gemici versinler baride bizde kurtulalım,onlarda bizim kağıtlarla uğraşmayı bıraksınlar yahu.
bildiğin mahalle baskısı var üzerimizde.

bugün bazı denizcilik liselerinin verdiği eğitim ve imkanlar bir çok 2 yıllık üniversitede yok.bu işlere bi denklik getirmeden yani az yiyelimde eğitim seviyesini yükseltelim okullara yardım edelim demiyolarda,verdiğimiz kağıtları düşürelim diyorlar.şaşılacak şey doğrusu...

Geri