31.12.2016 Karmaşası ?

dreamcatcher

Denizci
Denizci
Merhaba arkadaşlar. . Cüzdana yeni isletilen sertifikaların gecerliligi tarihi 31.12.2016 tarihinde sertifika geçerliliği normalde 5 yıl olsa bile son buluyor. Sizce 31.12.16 da ne yönde degisiklik yapılacak netten araştırdıgimda bu konu hakkında net bir bilgi bulamadım. .

1ocak 2017 de cuzdanlar yenilenicek diye biliyorum oyuzden o zamana göre verilmiştir imo komisyonunda yeni düzenlemere uygun yapılacak taraf olan ülkeler buna uyacak temel sertifikalar buyüzden artırıldı kabul edildi 1 ocak 2017 den sonra yeni düzenlemer gerçerli olacak o tarihe kadar devletlere zaman tanıldı

1ocak 2017 de cuzdanlar yenilenicek diye biliyorum oyuzden o zamana göre verilmiştir imo komisyonunda yeni düzenlemere uygun yapılacak taraf olan ülkeler buna uyacak temel sertifikalar buyüzden artırıldı kabul edildi 1 ocak 2017 den sonra yeni düzenlemer gerçerli olacak o tarihe kadar devletlere zaman tanıldı

İlginiz için teşekkür ederim.. Asıl merak ettigim olacak olan bu değişikliğin ne oldugu.. katılıyorum ek süre aralık 2016 ya kadar tanindi ama ne icin tanındı bu sure. Temel Sertifikalar dan 3 tane artti ve bu sertikalarin örneğin farkındalık sertifikası expire tarihi yok.. keşke tüm sertifikaların expire tarihi olmasa 😊😊

Geri