5 Temel STCW ?

Direk liman başkanlığına, liman cüzdanınızı alarak gidebilirsin, 2 adet kağıt verecekler birbirinin aynısı onları dolduruyorsun, birer adet fotoğraf gerekiyor her kağıt için, bunun dışında da para yatırılıyor. Eğer öğleden sonra dahi olsa bankaya gidip gelecek zamanın varsa aynı gün halledersin. Ardından 2 iş günü içinde belirttiğin mail adresine Goss girişi için Kullanıcı adın ve şifren gelicek onunla girip randevu alabilirsin, her hafta randevu alınabiliyor.

Kolaylıklar.

Teşekkürler
Bir de sınavlar bilgisayar ortamında olduğu için stcw sınavına girecek olanlarla diğer goss (U.B.Z. U.V.Z. U.K. vs.) sınavlarına girecek olanlar aynı odada mı sınava giriyorlar yoksa her branş seviyesi farklı zaman yada odada mı sınava giriliyor?

Selam aleyküm online sınav randevusu aldım fakat sınava giremedim bidaha randevu alamıyorum acaba tekrardan sınav harcı yatırmamızmı gerekiyor yoksa sistemsel bir sorun olabilirmi

stcw sınava hazırlık kıtabı aldım. emegınıze saglık tesekkur ederız,yalnız sorularda dogru cevaplar koyu olarak yazılmıs,boyle olması durumunda sınava hazırlanırken bır handıkap olmus ve ezbere sısteme donusmus. . cevap anahtarı ayrı olarak hazırlanmıs olsaydı,kendımızı sınamak amacından daha guzel olurdu dıye dusunuyorum. soruları bu sekılde aktarma ımkanı varmı?donusturucu kullanarak word formatında aktardım,fakat yazım yanlısları cıkmaktadır.acaba nasıl bır cozum bulabılırız. bılgılerınıze...

Geri