64 bit PC için Navigasyon Programları ve Yamalar

• Konuyu açan Konuyu açan mcu
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi

mcu

Küpeşteci
Denizci
Arkadaşlar ben siteye yeni katıldım ve denize tekrar geri gitmeden kullanmak için
free navigasyon programı arıyorum ama bulamadım bu konuda bana yardımcı olurmusunuz. Programı win 7 de ve 64 bitte kullanmak istiyorum.

selametle.

Merhaba,

Şu anda bilgisayar üzerine kurulumu yapılan electronic chart programlarının hiçbiri 64 Bit işletim sistemi üzerinde çalışmaz.Windows 7 İle çalışır.
64 Bit işletim sistemi üzerinde çalışan electronic chart programı yok.
Tüm versiyonlar bende mevcut.
Herbirini ayrı ayrı denedim.( Maxsea , Navisailor 2500,3000,4000) Vs
Üretici firmalarda aynı şekilde açıklıyor.

x64

64 bit ile maxsea 10 ve 12 çalıştırabilirsin ben çalıştırıyorum hen de windows 7 vista ve xp de sorunsuz çalışıyor ancak windows 7 64 bit için bi yama kurman lazım
bu maxsea için buyur
7d5b2c__windows_7_i__in___al____mazsa_e__er_ - Upload.gen.tr

ayrıca opencpn de 64 bit windows xp vista ve 7 de çalışıyor hem de ücretsiz ve tüm haritaları açıyor gps ayarları da çok kolay ben nokia e71 ile kullanıyorum.

Sorunumu çözmek için göndermiş olduğunuz link için teşekkür ederim. Hemen deneyip sizede bilgi vereceğim.

merhabalar bende wındos 7 kullanıyorum ve navı saılor ecdıs 3000 kurdum fakat hata verdı neyapmam lazım bılgısı olan varmı? hata:LS0002:thıs program requıres the dongle.ıf you have a prınter attached throught the dongle,make sure the printer is swıtched on.

64 bit ile maxsea 10 ve 12 çalıştırabilirsin ben çalıştırıyorum hen de windows 7 vista ve xp de sorunsuz çalışıyor ancak windows 7 64 bit için bi yama kurman lazım
bu maxsea için buyur
7d5b2c__windows_7_i__in___al____mazsa_e__er_ - Upload.gen.tr

ayrıca opencpn de 64 bit windows xp vista ve 7 de çalışıyor hem de ücretsiz ve tüm haritaları açıyor gps ayarları da çok kolay ben nokia e71 ile kullanıyorum.

Yamanın nası çalıştığı konusunda bilgilendirebilirseniz sevinirim ... Win 7 ultimate x64 kullanıcısıyım fakat sürekli yamalardan ve maxsea den hata mesajları alıyorum. İlginize şimdiden teşekkürler.

Geri