Arkadaşlar 36 ay hizmetimi tamamlamış durumdayım. Aslen gemi inşa mühendisiyim.
Yeterliliğim uzakyol vardiya mühendisliği.
7.02 tamamlama eğitimini alarak 2.mühendis yeterliliğini almak istiyorum.
Eş durumundan Ankara gibi çok ters bi yerde ikamet ediyorum.
Eğitime muhtemelen İstanbul'da gideceğim.
Pekçok kurs var ancak sizlerden tavsiye istiyorum.
Sanırım fiyat konusunda aralarında pek bir farklılık yok. (müfredatta ünv aldığım dersler var bunlar için indirim yapıyorlar mı acaba)
Devamsızlık müsaması konusunda görece daha anlayışlı kurs var mı.
Çünkü muhtemelen hafta sonları ankara'ya kaçacağım ya da eşim gelecek (kendisi memur ankara'da)
Bütün kurslar denetimci gelmediği halde herdaim yoklama alıyorla mı mesela.
Cuma'dan kaçmak istedim diyelim ankara'ya idare edebilirler mi yoksa kursa gelmediniz mi direk yok mu yazılıyorsunuz.
Tabiki kalacak yer imkanı da önemli , bu kurslardan kendisi kalacak yer imkanı sağlayan var mı hiç.
Bunun gibi sorular var aklımda. En azından çeşitli kurslardaki tecrübelerinizi bile paylaşsanız benim için çok aydınlatıcı olur.
Şimdiden teşekkürler.
Not. Alternatif fikriniz varsa onlara da açığım. Mesela Doküz Eylül ünv gibi yerler veriyor mu bu kursu ya da farklı şehirlerde daha iyi imkanlarda bu kursu veren yerler var mı.
Yeterliliğim uzakyol vardiya mühendisliği.
7.02 tamamlama eğitimini alarak 2.mühendis yeterliliğini almak istiyorum.
Eş durumundan Ankara gibi çok ters bi yerde ikamet ediyorum.
Eğitime muhtemelen İstanbul'da gideceğim.
Pekçok kurs var ancak sizlerden tavsiye istiyorum.
Sanırım fiyat konusunda aralarında pek bir farklılık yok. (müfredatta ünv aldığım dersler var bunlar için indirim yapıyorlar mı acaba)
Devamsızlık müsaması konusunda görece daha anlayışlı kurs var mı.
Çünkü muhtemelen hafta sonları ankara'ya kaçacağım ya da eşim gelecek (kendisi memur ankara'da)
Bütün kurslar denetimci gelmediği halde herdaim yoklama alıyorla mı mesela.
Cuma'dan kaçmak istedim diyelim ankara'ya idare edebilirler mi yoksa kursa gelmediniz mi direk yok mu yazılıyorsunuz.
Tabiki kalacak yer imkanı da önemli , bu kurslardan kendisi kalacak yer imkanı sağlayan var mı hiç.
Bunun gibi sorular var aklımda. En azından çeşitli kurslardaki tecrübelerinizi bile paylaşsanız benim için çok aydınlatıcı olur.
Şimdiden teşekkürler.
Not. Alternatif fikriniz varsa onlara da açığım. Mesela Doküz Eylül ünv gibi yerler veriyor mu bu kursu ya da farklı şehirlerde daha iyi imkanlarda bu kursu veren yerler var mı.