ACİL

MUSBERAT

Küpeşteci
Denizci
ARKADASLAR ÖNCELİKLE BEN MAKİNE MUHENDİSİYİM VE GEMİDE UZAKYOL VARDİYA ZABİTİ OLAERAK CALISABİLECEGİMİ OGRENDİM ...İNTİBAK EGİTİMİ ALARAK 14 HAFTA SONRA STAJLARDAN SONRA FALAN PROSEDURLERİ ARASTIRDIM BIRAZ AMA ANLAMADIGIM SEY O EGİTİMLERİN ARTIK IPTAL EDİLDİGİNİ DUYDUM YILDIZ VE PIRI REİS UNİ OYLE DEDİLER...SİMDİ SORMAK İSTEDİĞİM UZAKYOL ZABİTLİĞİ ARTIK HAYAL MI OLDU YOKSA SIZIN TAVSİYE EDECEGİNİZ BASKA BİR YOLU VAR MI...BU IPTALIN BİR DAHA IPTAL OLUP O HAKKIN YENIDEN VERİLME İHTİMALİ VAR MIDIR

HABSPOSYPYSPHSİİ

Öncelikle merhaba aynı konuyu on yere acmanıza gerek yok bu bır ıkıncısı evet o fark egıtımı alarak ustune staj yapıp gemılerde makına zabıtı olarak calısabılınıyordu fakat bu egıtımler kalktı ve uzunda bır sure oldu malesef artık boyle bır sansınız kalmadı lutfen dıger konuları kaldırın forumda kırlılık yapmayın

Ne uzun suresi kardeşim daha subat ayında pusem kursunu açtı ,,hala öğrencileri eğitim görüyor.
Bende makina mmühendisiyim . Bu memleketde mühendislik fakültesi dışındakilere , mühendislik tamamlama verilirken , Biz makina mühendislerinin bu hakkı ellerinden alinması ,nası bi haksızlık nası bi hareketdir anlayabilmiş değilim . Tabi alındıysa net olarak bilgim yok bu kursların kaldırılıp kaldırılmadığı hakkında.

Benım bıldıgım uzun zaman once kapandı bır arkadasım bu yuzden kursa gıdememıstı ha tekrar acılmıstır bılemem en dogru bılgıyı pusemı arayarak ogrenebılırsınız ozaman

Arkadaslar kurslar simdilik askiya alinmistir mahkeme iptal karari vermistir lakin su an dosya bakanlik tarafindan 12 subatta temyiz edilmistir maalesef su an yeni bir kurs acilamiyor bekleyelim gorelim davayi takip eden varsa iddk esas 541 den ogrenebilirler

Arkadaşlar forumda hali hazırda açılmış olan konuları araştırmadan, acil, çok acil, yardım, imdat bilmem ne gibi başlıklarla açan üyelerin konuları silinerek forumdan uzaklaştırma cezası verilecektir. lütfen forumu bilinçli kullanalım...

Geri