ACİL

MUSBERAT

Küpeşteci
Denizci
ARKADASLAR ÖNCELİKLE BEN MAKİNE MUHENDİSİYİM VE GEMİDE UZAKYOL VARDİYA ZABİTİ OLAERAK CALISABİLECEGİMİ OGRENDİM ...İNTİBAK EGİTİMİ ALARAK 14 HAFTA SONRA STAJLARDAN SONRA FALAN PROSEDURLERİ ARASTIRDIM BIRAZ AMA ANLAMADIGIM SEY O EGİTİMLERİN ARTIK IPTAL EDİLDİGİNİ DUYDUM YILDIZ VE PIRI REİS UNİ OYLE DEDİLER...SİMDİ SORMAK İSTEDİĞİM UZAKYOL ZABİTLİĞİ ARTIK HAYAL MI OLDU YOKSA SIZIN TAVSİYE EDECEGİNİZ BASKA BİR YOLU VAR MI...BU IPTALIN BİR DAHA IPTAL OLUP O HAKKIN YENIDEN VERİLME İHTİMALİ VAR MIDIR

HABSPOSYPYSPHSİİ

Dava idari dava daireleri kurulunda gorusuluyor ilgili bakanlik temyiz etmis durumda aldigom duyumlar gemi ins. Muh Ve makine muh icin bu hak geri gelebilme ihtimalinin yuksek oldugu lakin ne zaman sonuclanir bilinmez 6 aydan oncede aciklanabilir 1 senede surebilir bnde davayi takip edenlerdenim

kardeş yeni bir şwy duyarsak birbirimizi haberdar edelim olur mu
mbgtrk@gmail.com

bu arada 02 Şubat 2015---08 Mayıs 2015 pusemde bizim kurs kayıtları tamamlandı yazıyor demek ki geri gelebilir hakkımız

Sektörün tecrübeli arkadaşları, abileri ve ablaları öğrenci kardeşinize ödevi için bir yardım eder misiniz? Sektörden bir etiksizlik olayı örneği lazım, yaşanmış bir olay olması gerekiyor :) şimdiden teşekkürler

kardeş yeni bir şwy duyarsak birbirimizi haberdar edelim olur mu
mbgtrk@gmail.com

bu arada 02 Şubat 2015---08 Mayıs 2015 pusemde bizim kurs kayıtları tamamlandı yazıyor demek ki geri gelebilir hakkımız

Tabiki zafer.uzun@pru.edu.tr mail adresim , pusemdeki bahsi gecen kurs iptal karanin tebliginden once acilmis ve kazanilmis hak durumunda oldugundan kursiyerlerini etkilemiyor lakin yeni kayit pusemde dahil hicbir yerden alinmiyor su an icin mecbur kararin sonucunu bekleyecegiz benim dusuncem de hakkin geri gelecegi yonunde bakanlikta boyle dusunuyor bi gelisme olursa sizi de haberdar ederim kisa zamanda aciklanir umarim

Birader tskkur ederim insALLAH hakkimizi geri alacagiz ha birde sen bu yasadaki gelismeleri nerden hangi adresten takip ediyorsun

Geri