Alev borulu kazanlarda Hyroknider

Yardımcı makinalar sınavından bugün geçtim arkadaşlar. Sitede paylaşılmış olan 20şer soruluk eski sınav soruları vardı. Onlara çok fazla çalışın. Bana bu valfler nerede kullanılır gibi sorular hiç gelmedi.Seperatörlerden 2 tane geldi, su dışarı salıyorsa tarzında. Kazan sorusu geldi, hangi parça kazanın dışında çalışmaktadır diye. Bir tane işlem sorusu geldi. Ben sayısal cevapları ezberlemiştim. hiç işlem yapmadım soruyu görür görmez cevabı 1.17 olan şıkkı işaretledim. Hatta şu anda bile sorusunu bilmiyorum. Sınava giricek olanlara başarılar ve bol şans.

Arkadaşlar ben bu sınava 1400 soru çözerek falan girdim. Ama 880 soruluk yerden doğru düzgün hiçbirşey çıkmadı. Size az önce mesaj attığım esas soruların geldiği sınavları yolluyorum. Açıkçası bu sorular sayesinde geçtim.

Soruları siteden almıştım zaten. Ama hazır olarak hepsini ekliyorum tekrar. Bol şans...

arkadaşlar ben yardımcı makinalar sınavına 14.06.2012 tarihinde girdim ve sadece bu linkten calıstım ve 70 aldım.Makinacı arkadaslar bu linki çalıştırın bence emin olun faydasını görürsünüz..

Geri