Amerikan Coast Guard Ingilizce Soru Cevapları

• Konuyu açan Konuyu açan vogo
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi

vogo

Küpeşteci
Denizci
arkadaşlar yeni soru araştırmaları yaparken Amerikan coast guard kaptanlık sorularını buldum çoğu soru bize sınavda sorulan sorular sanırım yeni sorular hazırlanırken kaynak olarak kullanılıyor.Tek tek incelediğinizde bize sorulan sorulara rastlıyorsunuz

örnek :

uscg safety questions:

160: A vessel is tender if cargo weight is ___________.

A: concentrated high and the double bottoms empty xxx
B: concentrated low and the double bottoms empty
C: evenly distributed vertically with the double bottoms full
D: concentrated and with the double bottoms full

şimdiden hayırlı olsun sizlerle binlerce değil onbinlerce soru paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum aşağıda linkleri veriyorum 2 kısım soru var 1.kısım genel seyir soru cevapları 2. kısım denizde güvenlikle ilgili sınavlara çalışırken göz atmakta fayda var . tepe tepe kullanın saygılar :)))

1) USCG General Navigation: Master's License link.:

http://jule-iii.com/cgi-bin/uscg/uscg.pl?Book=3&mode=All&

2) USCG Safety: Master's License link.:

http://jule-iii.com/cgi-bin/uscg/uscg.pl?Book=4&mode=All&

Çok güzel paylaşım. Ayrıca 160.soru "a" şıkkı olacak. Doğru işaretlenmiş. Kargo ağırlığı yüksekte yoğun ve double bottomlar boş ise gemi tenderdir.

160: A vessel is tender if cargo weight is __________.
a. concentrated high and the double bottoms empty
b. concentrated low and the double bottoms empty
c. evenly distributed vertically with the double bottoms full
d. concentrated and with the double bottoms full

arkadaşlar genel bir şey söylemeliyim; concentrated kelimesini yanlış algılıyorsunuz, burada anlatılmak istenen hangi bölgede daha fazla yük bulunduğu, yani "trafik yoğunluğu"ndaki gibi bir yoğunluk bu, bir arkadaşım "yoğunluk az..." şıkkı deilmi diye sormuş burda yoğunluk ve az diye birşey yok, high and low aşağı ve yukarı bölgeler ve concentrated olarak da bahsettiğim yük fazlalığını kastediyor.

Geri