SEVİLİ ARKADAŞLAR SÖZ UÇAR YAZI KALIR BENDEN BU KADAR BİRDAHAKİ YETERLİĞE KADAR SİZLERE SORU PAYLAŞAMIYACAĞIM BEN KURTULDUM ALLAHDA SİZİ KURTARSIN BAŞARILAR.
----ignesi olmayan enjektör hangisidir die bir soru vardı
----hangisi yakıt pompası elemanıdır die bir soru vardı
----cewabı 3556 soru vardı
----indikatör cihazına bağlanarak alınan .... cihazdan hangisi ölçülür die soruvardı ben komp yaptım ama verim de olabilirdi kesin emin değilim
---4 zamanlı turbocharger makinada eksozlar yüksekse bunun nedeni nedir diyorddu turbo çalışmıyordur
----cevabı makina düşük yükte çalışıyordur sorusu vardı
----kapalı soğutma sistemi neden şartlandırılmıştır die soru vardı cevabı sıcaklığı kontrol eddebilmek için dedim
----alev borulu kazan susuz kalırsa ilk neresi çöker dedi cehennemlik tavanı dedim
-----aşşağıdakilerden hangisi aksiyon türbini sınıfına girmez dedi dami pistonlu türbin dedim
----ignesi olmayan enjektör hangisidir die bir soru vardı
----hangisi yakıt pompası elemanıdır die bir soru vardı
----cewabı 3556 soru vardı
----indikatör cihazına bağlanarak alınan .... cihazdan hangisi ölçülür die soruvardı ben komp yaptım ama verim de olabilirdi kesin emin değilim
---4 zamanlı turbocharger makinada eksozlar yüksekse bunun nedeni nedir diyorddu turbo çalışmıyordur
----cevabı makina düşük yükte çalışıyordur sorusu vardı
----kapalı soğutma sistemi neden şartlandırılmıştır die soru vardı cevabı sıcaklığı kontrol eddebilmek için dedim
----alev borulu kazan susuz kalırsa ilk neresi çöker dedi cehennemlik tavanı dedim
-----aşşağıdakilerden hangisi aksiyon türbini sınıfına girmez dedi dami pistonlu türbin dedim