Ankara Kod Acılması

uguravcı

Küpeşteci
Denizci
herkese ıyı gunler benım bı sorum olacak. ben goss sınavlarını bıtırdım garantı bankasına harcları yatırdım goss basarı belgesı ve dekontlarla bırlıkte evraklarım ankaraya gıttı. lımanım ambarlı ve ankaradan zabıtlık ıcın kod acılması gerekıyomus ama 15gun oldu halen kod acılmamıs. bu kod ne kadar surede acılıyor. bu konuda bılgılendırısenız sevınırım sımdıden cok tesekkurler

Benim de aynı sorunum var sanırım yaklaşık 25 gün oldu ama sicil limanımdan halen ankaradan onaylanmamış cevabını veriyorlar. Bu işlemi hızlandırmak için birşey yapamıyor muyuz acaba?

1 ay oldu hala kod mod yok. ne kadar daha beklemem gerekli telefonları da açmıyorlar. bu kadar yolu gitmem mi gerekiyor ne odugunu öğrenmek icin

aynı sorun benimde başımda ben Ulaştırma bakanlığının 4442407 numaralı müşteri hizmetlerini arayıp şikayette bulundum sizde aynısını yapın. bireysel bi girişim olduğu için pek bir faydası olduğunu düşünmüyorum ama magdur arkadaşlar aynı yolla şikayet ederse faydalı olacağını düşünüyorum. kolay gelsin

arkadaşlar aynı kod açımı hadisesi benim de başıma geldi 13 ocakta izmir limana cüzdanımı bıraktım o günden buyana iki kere limana gittim kod açılmasını bekliyoruz dediler ve daraldım ankarayı aradım numara budur;0312 203 10 00 dahili numara 3512 bu numaradan ulaştığımda bi evrakımın eksik olduğunu limandan onu beklediklerini söylediler limanın kendinden haberi yok aradım limanı tekrar söyledim,tamam biz bakar fakslarız dediler,bu numaradan arayıp sorgulayın bence arkadaşlar bu kadar beklememek gerek evrak eksiğiniz olabilir,selametle...

Geri