Ankara Onay Süresi

alperunlu9

Küpeşteci
Denizci
Merhaba arkadaşlar. Sinav kazandi belgesini limana verdikten sonra ankaraya gonderdigimiz yazinin onaylanma suresi hakkinda bilgisi olan var mi?
Liman yuvarlak konustu kesin bir zaman vermedi.
Bilgisi olan paylasirsa sevinirim. Herkese basarilar.

gocu işletmek 18 gün bekledim 18. gün limanı arayıp söyledip 18 gün oldu bugün diye ertesi güne verdiler... 11 gün oldu yeterliliği işletilmesi için verdiğim ama henüz birşey yok... ortalama 20 gün diye düşünün

Benim terfi işlemimde Ankara'dan yeterlik açılması 10 gün sürer demişlerdi. Tam 10.gün aradığımda limanı tamamdı işlem. Hatta burada aşama aşama güncellemiştim bir konu açıp.

Merhaba Liman Başkanlıkları Dosyaları Bir Araya Toplayarak Barkodsuz Yani 1 Mektup Gibi Göndermekte ve Buda Hem Takip Edilememesi Hem de Zaman Kaybı Anlamına Gelmektedir Ben Güncel Yönetmelikte Olan Güvenlik Tanıtım ve Farkındalık Sertifikası İçin 26 Kasım 2013'de Dosyamı PTT Kargo İle Kendim Gönderdim 1 Hafta Sonra 4 Aralık 2013 Tarihinde G.A.C Elimde idi Ankara'nın İşin İçinde Olması Belki İlerleyen Zamanlar İçin Zaman Aralığını Uzatacak Olsada Hepimizin Bildiği Gibi Torpil İşleri Ortadan Kalkmış Olup Herkes Kendine Ait Olan Sırayı Bekleyecektir Diye Düşünüyorum Selamlar

Geri