Ankara-seyir

alperrrrrrr

Denizci
Denizci
1- trafik ayrım separasyonu kısaltması nedir? ben tsz yaptım fakat sonra öğrendim ki tss imiş
2- aisin su altı bilgisi nedir diye bir soru? sefer bilgisi
3-tide sorusu yeni soruydu
4- sia düzeltmesi çıktı ilk kez gördüm 30n meyil 17 n hata nedir diye bir soru? emin değilim.
5-radar ekranı vardı pek bişey anlamadım
6-iala a sancak şamandıra renkleri nelerdir?
7-hukuk sorusu çıktı. temiz konşimento ne anlama gelir diye? bunun için itiraz etmeli miyim sizce? yardımlarınızı bekliyorum yanlış yapmışım bunu.
8-manevra kaçınma pilotlama geldi yeniydi.
9-fener şekli vermiş bu nedir diyordu? occ fı vs vardı.
diğerlerini hatırladıkça yazacağım. 65 ile kaldım hukuk sorusu için itiraz etsem sonuç ne olur? yardımlarınız bekliyorum. 65le kalmaktan sıkıldım artık.

temiz konşimentonun seyir dersi ile ilgili hiç alakası yok. bence o soru araya karışmış. itiraz edebilirsiniz. ancak o soruyu doğru mu sayarlar, yoksa o soruyu çıkartıp 95 üzerinden mi puanlama yaparlar bilemem. bu arada itiraz için itiraz harcı diye bir harç olması ayrı komedi.

Bana da seyir sınavında hukuk sorusu çıkmıştı;
1.C.I.F sözleşmelerinde sıgorta navlununu kim öder?
2.Konşimento gemiye ne zaman verilir gibi bir şeydi...
İtiraz etme konusunda ben karamsarım.şöyle ki ;22 mayıs güneş'in merdiyen geçiş zamanını lmt olarak sormuş?fakat 22 mayıs gününün almanak sayfası yok.Sınavda verilen 2 mayıs günü ilgili almanak sayfasıyla soru çözüldüğünde ise doğru cevap şıklarda yok,sınavdan sonra itiraz ettim,bir işe yaramadı.sonuç 65'le kaldım...
Soruları hazırlayan pek muhterem colomb'lara aklıma geldikçe iyi dileklerimi sunuyorum :)

itiraz da bulundunuzmu?

itirazda bulundunuzmu? sonuc ne oldu?

1- trafik ayrım separasyonu kısaltması nedir? ben tsz yaptım fakat sonra öğrendim ki tss imiş
2- aisin su altı bilgisi nedir diye bir soru? sefer bilgisi
3-tide sorusu yeni soruydu
4- sia düzeltmesi çıktı ilk kez gördüm 30n meyil 17 n hata nedir diye bir soru? emin değilim.
5-radar ekranı vardı pek bişey anlamadım
6-iala a sancak şamandıra renkleri nelerdir?
7-hukuk sorusu çıktı. temiz konşimento ne anlama gelir diye? bunun için itiraz etmeli miyim sizce? yardımlarınızı bekliyorum yanlış yapmışım bunu.
8-manevra kaçınma pilotlama geldi yeniydi.
9-fener şekli vermiş bu nedir diyordu? occ fı vs vardı.
diğerlerini hatırladıkça yazacağım. 65 ile kaldım hukuk sorusu için itiraz etsem sonuç ne olur? yardımlarınız bekliyorum. 65le kalmaktan sıkıldım artık.

Geri