Arkas Denizcilik

• Konuyu açan Konuyu açan Bayram Ali Karaaslan
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
B

Bayram Ali Karaaslan

Misafir
Firma Adı: Arkas Denizcilik

Adres: Kasap Sokak Arkas Binası No: 2/8 EsentepePosta Kutusu34394İlçeŞişliİlİstanbul

Telefon: (0212) 318 00 00

Fax: (0212) 211 66 33E-

Web: http://www.arkasdenizcilik.com

Firma Hakkında

30 yılı aşan geçmişe sahip Arkas Denizcilik, 1944 yılında uluslararası taşımacılık alanında faaliyete geçen Arkas' ın çekirdeğini oluşturuyor. Arkas, taşımacılığın deniz ve demiryolu ile yapıldığı yıllardan bu yana, yük sahiplerinin zaman, güvenlik ve maliyet açısından beklentilerini değerlendirerek, koşullara göre kendini yenileyerek ve deniz taşımacılığının Türkiye' de gelişmesine öncülük etti.

1978 yılında Türkiye' den Kuzey Avrupa' ya ilk konteyner yüklemesini gerçekleştirerek, bu taşımacılık biçimini ülkemize tanıtan Arkas, bugün başta Akdeniz olmak üzere hemen hemen tüm bölgelere konteyner taşımacılığı yapıyor.

Arkas Denizcilik uluslararası 3 büyük hattın Türkiye temsilciliğini yürütüyor.

slm arkdaslar bana denız yoluyla tasımacılıgı yapıcak bırtane sırket kurmamlazım hayal gucu sınırsız ıstedıgınz sekılde br lojıstık kurmak mumkun fınal odevım ben bısey bulamadım sızden yardım ıstıyorum bana yardımcı olursanız cok sevınırmmm kaptan taner esendag

2012 Tarihli bir yazisinda bir kaptan arkadasimiz asagidaki yaziyi kaleme almis, bir fikir verebilir sanirim maaslar hakkinda, 2012 den beri her yik yuzde 10 zam olsa sen hesap et:)

Maaşların değişiklik göstermesinin nedeni Risk Faktörü ve çalışma zorluğu

Şu an için

Kimyasal Tanker > Petrol Tankeri > Konteyner > Genel Kargo - Dökme Yük > RoRo şeklinde sıralayabiliriz. Yani en fazla kimyasal tankerde maaş alırsınız.
Kişisel görüşüm, mesleğe başladıktan beri devasa 300m lik dökme yük gemilerinde , genel kargo ,konteyner ve roro'da çalıştım/staj yaptım. Tanker ve kimyasal tankeri hiç tercih etmedim. Bunlardan en önemli nedeni sağlığımı tehlikeye atmamak. Çünkü alacağım para ne kadar fazla olursa olsun bir kaza durumunda bana asla sağlığımı ve kaybettiklerimi geri getirmeyecek idi.Hepsi riskli ancak ileride çıkabilecek hastalıklar,rahatsızlıklar tankerde çalışanlarda daha fazla olduğu yönünde. Tekrar belirtiyorum kişisel görüşümdür.

Yolcu gemisi ise şu anda Türk ehliyeti ile hayal. Bunu da ilerleyen bölümde açıklayacağım.

Neyse bekletmeyelim

3. - 4. Kaptan maaşları 2750TL - 4500 TL ya da 2500$ - 3250$ aralığında
2. Kaptan maaşları 5000TL - 7500 TL ya da 3000$ - 5000$ aralığında
Kaptan maaşları 6000TL - 9000TL ya da 4500$ - 8500$ aralığında

(Maaşlar genel ortalama olarak verilmiştir. Şirket maaş skalaları veya tatil maaşları hesaba katılmamıştır)

Geri