Kitap Adı | Satış Fiyatı | Kargolama | 7/24 Internet Sipariş | |
GASM-GOSS 2024 Güverte Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Makine Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Seyir Sınava Hazırlık Kitabı | 450,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
STCW Yenileme 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GMDSS GOC/ROC 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele |
DEÜ'de mesleki ast üst ilişkisi fakülte yönetimi tarafından yönetmelikle korunmadığından ve sadece öğrenciler arasında oluşmuş çok yeni bir olgu olması sebebiyle kötüye kullanma, saygı-sevgi dışı hareketler olduğunu duyuyoruz.Bunun dışında diğer bölümlerle hiçbir farkı yoktur. Umarım sıkıntısız bir öğretim hayatı geçirirsiniz.
Dokuz eylülün gemi makine işletme mühendisliğindeki ast üst ilişikisinin içeriği nedir?sadece saygı sevgi midir? yoksa emir komuta felan mı var yardımcı olursanız sevinirim
Ben makine mühendisiyim ve YDO'da fark derslerini aldım ve fark derslerini aldığım dönem güz yarıyılı başına denk geldiği için birinci sınıflara okulun henüz başında yapılan muameleyi gözlerimle gördüm. Bir kaç tane üst sınıf birinci sınıfları kantine doldurmuş resmen egolarını tatmin ediyorlardı. Az daha kendimi tutamayıp müdahale edecektim resmen rezillik. He birde şu var bunlara itaat etmezsen ne olur hiç bir şey. YDO da kendi aralarında yarık dedikleri öğrenciler var kafaları gayet rahat üst sınıf falan takmıyorlar. Sonuçda ne yapabilirler kafanıza silah dayayamazlar ya. Bir tane yarıkla sohbet etme imkanım oldu bana dediği ise abi eğer yarık olursak boru trampet yapmazsak iş bulamamakla korkutuyorlar diyorlardı. Bu da ayrı bir saçmalık
kimse kimseye ego tatmini yapmıyor dostum rahat ol isteyen gelir isteyen gelmez bu kadar basit.
Öyle Boğazlarına Yapışırım Dersen Meslekte Başarılı Olamazsın..Emin Ol Denize Atılması Gereken Okadar Çok Kişi Çıkacak ki Karşına.. Ama Gülerek Adam Göndermek Varken Adamın Boğazına Yapışman Seni de Suçlu duruma Düşürür..( Küfür , Kötü Söz Haricinde )