Astsubaylığı Kazandım 10.09.2007 Başlıyor

sailor_nedim

Küpeşteci
Denizci
arkdaşlar artık 2 yıl giremiycem nete dogru dürüst herkes a.e.o kendinize good bakın herkes hakkını helal etsin benden yana helal olsun herkese hayatta başarılar

mesajlarım artsın diye yazıyorm yoksa konuyu tam anlayamadm sorry

Yönetici Notu:
( Mesaj sayının artması sana ne gibi bir fayda sağlayacak?)
Mesaj kirliliği yapmanız sebebiyle 1 hafta uzaklaştırıldınız!

kardeşim ikmalci olursun inşallah abim ikmalci 6 yıl gemi görevi yaptı şimdi kara birliklierinde 6 yıl ideal inş hayırlısı olsun hoşgeldin karamürsele memleketime:D

Bugün ben de Kara Kuvvetleri Komutanlığının Sözleşmeli/Muvazzaf Subay Alımı Sınavı'na girdim. 50 tane soru geldi. Ben ikinci etap olacak diye bekliyordum , askerlerden rütbeli biri sınav bu kadardı dedi ve askeri araçla nizamiyeyi terk ettik. Sınavda hiç sayısal soru çıkmadı o yüzden şaşkındım , ikinci bir etap olacak mı diye bekleyiş içindeydim de olmadı ne yazık ki... Sorular çok saçma ve bir o kadar da basitti. Hiç hazırlıksız ve tamamen keyfi bir istekle gittim sınava , sadece nasıl bir sistem işliyor diye. Kimse gözünde büyütmesin , çok az tarih kitabının sayfalarını karıştırmış olan , az biraz Atatürk'ün devrimlerini bilen ve biraz da coğrafya bilen full çeker o sınavdan. Sınava girecek herkese başarılar.

Geri