Bedelli Askerlik Başlatma

sailorsem

Denizci
Denizci
Selamlar.Ben ilk kez yabancı bayrak gemide calısacağım.Paralı askerlik yapmak istiyorum.Eğer gemide konsolosluğa gidemezsem gemiden inince konsolosluğa giderek yapabilirim değilmi?Bide bazı ülkeler 6 ay bazıları endorsment sonuna kadar tecil veriyorlarmış..Endorsmant sonuna kadar tecil sizce hangi ülkeden tecil almalıyım??ocak ayına kadar gelmiş olurum hem tatil yapmayı hemde bu tecili başlatmak istiyorum.Öneriniz neresidir?

Bedelli askerlik için öncelikle gemideyken gemiyle gittiğin ülkenin konsolosluğuna gerekli evraklarla başvurup tecil talebinde bulunacaksın sonrasında sana tecil verecekler ve bedelli askerlik için gerekli olan 36 ay hizmetin başlamış olacak o andan itibarende Türkiye de bir takvim yılı içerisinde en fazla 6 ay kalabilirsin fazla kalırsan hizmetin yanar hangi ülke ne kadar veriyor bilemem sen ilk bulduğun konsolosluğa başvur.

Bedelli askerlik için öncelikle gemideyken gemiyle gittiğin ülkenin konsolosluğuna gerekli evraklarla başvurup tecil talebinde bulunacaksın sonrasında sana tecil verecekler ve bedelli askerlik için gerekli olan 36 ay hizmetin başlamış olacak o andan itibarende Türkiye de bir takvim yılı içerisinde en fazla 6 ay kalabilirsin fazla kalırsan hizmetin yanar hangi ülke ne kadar veriyor bilemem sen ilk bulduğun konsolosluğa başvur.

tesekkürler

Geri