Bildeniz / Pusem / Ekol / Mercan / Deu

2012 ekoldan mezunum goc kursunada oraya gittim acıkcası uygulama kursunda 2012 yılında girdiğimde ozamanki goc kursunun uygulama kursunda hiçbişe öğrenemedım heleki sindel simulator tam bir mahşer günü oturan bidaha kalmıyor biz okuldan öğrenci oldugumuz için yazılı sınavdan bir gün önce hocanında insifiyatifinde aksamları simulatorleri açtırıp 3-4 kişi rahatc onur sevinçlerin kitabındakı soruları simulatorde uygularak 4 gün içinde öğrendık öbür türlü otursan bile arkadan kalk diyor gerçi yenı binaya taşındı değiştimi bilemem ama pusem ve bil denizcilik için iyi diyorlar

ekol işte burdan kaybediyor abi okuyanlar bile tavsiye etmiyor..ama yazdıkları dogru

geçen sene arkadaşımla okuldan onun üstünde üniforma vardı bendede üniforma vardı limandan goc için evrakları veriyorduk neyse benım arkadaş benden önce girdi evraklarını vermeye limandaki görevli 2 saat ugraştırdı onu ben gittim evrakları verdim adamın dediği şu oldu sizin okul sokaktan geçen her adamı alıyormu dedi tabi ben kendi işimi gördüm öbür arkadaş sırf 2 günlük sakal yüzünden 10 dklık işi 1 saate tamamladı sözün özü şu o okuldan mevzun oldugumda ve hali hazır gasm sorularını cozdugumde okuldan pekte bişey öğrenemedıgımı anladım söyle örnek veriyim vardiya standartlarında film izliyorduk meteoroloji dersinde laklak stabilite dersindede öyle kitap felanda yoktu bu sene cıkarmışlar iki trim değişimi tatlı su draft farkı trim düzeltimi felan problemlerini cozduruyordu kısaca para tuzagı okul tabi alt yapı olarak illa bişi oluyor kaliteli hocalarıda var ama öğrencılerın yarısı için aynısını diyemicem

arkadaş adamın zihniyete bak limandaki sakallı diye oyalamış dogrudur bu anlattıgın cunku bizim millet insanın kılına tüyüne cok dikkat eder abi.çnkü egitimde cocugun sacı sakalı cok onmli bn hatrlıorum lıse doneminden hergun kntrl sac sakal iğrenç bişeydi.abi sen bnm sacıma sakalım akrısıcagına kendi egitim sistemine bir el at..

arkadaş adamın zihniyete bak limandaki sakallı diye oyalamış dogrudur bu anlattıgın cunku bizim millet insanın kılına tüyüne cok dikkat eder abi.çnkü egitimde cocugun sacı sakalı cok onmli bn hatrlıorum lıse doneminden hergun kntrl sac sakal iğrenç bişeydi.abi sen bnm sacıma sakalım akrısıcagına kendi egitim sistemine bir el at..

Okul boş öğrenciler boş ne yalan söliyim okuldan mevzun olduktan sonra burdakı konulara baktıkca cok boş gördüm hiçbişe öğbaretmemişler bize giden koskoca 2 seneyle 15 bin liraya oldu

Püsem'i tavsiye ederim. Sınavlardaki yüksek başarı oranları var. (%93 gibi bir rakam) Ayrıca öğretmenler gerçekten işinin ehli ve öğrencilerle ilgileniyorlar.

Okul boş öğrenciler boş ne yalan söliyim okuldan mevzun olduktan sonra burdakı konulara baktıkca cok boş gördüm hiçbişe öğbaretmemişler bize giden koskoca 2 seneyle 15 bin liraya oldu

onları bosver 2 sene ve 15 bını.ileri bak çnkü zaten verilen 15 bin seninbu camia içine grmen için verilen para.kendi kendini geliştiriceksin..o yüzden diğer okullara nazaran daha fazla çalışman lazım

onları bosver 2 sene ve 15 bını.ileri bak çnkü zaten verilen 15 bin seninbu camia içine grmen için verilen para.kendi kendini geliştiriceksin..o yüzden diğer okullara nazaran daha fazla çalışman lazım

geçen ay gemi inşacı amcam sayesınde und roroda staj yapıcaktım ordaki genel müdür amcamın eski dostu adam bana sunu dedi nerde mevzunsun ekol diyer personel müdürünü aradıgında sunu dedi ekoldan bi öğrenci var kıramıcagımız bir tanıdıgın yegeni diye öyle o stajım olcaktı roro eksik oldugu için cıkamadım yanisi su piyasada tutunmak için ya kendını cok iyi kanıtlıycan yada torpil öbür türlü 3000 gtlerde staj oda belki

Geri