Bu Başlıkta İnsanları Kazıklayan Gurursuz Simsarları Teşhir Ediyoruz

MağdurDenizciler

Küpeşteci
Denizci
evet arkadaşlar bu başlıkta bütün bu adamları açığa çıkartıyoruz ki diğer arkadaşlarımız bu gurursuz,beş kuruşa karekterini satan yüzsüzleri tanısın ve aldanmasın.

Adı: Tekin
Telefon Numarası: 0536 362 3282
Bulunduğu yer: Mersin Limanı, Mersin Boncuk Denizcilik Kursu'nda git götür işleri yapar,Limanın yakınlarından içi ahır kokan bir minibüste Tayfa sınav zamanı av peşinde koşar.simsarlık da yapar.
senden simsarlık parasını alırken "en fazla bir ay en erken bir haftada iş bulurum" tarzı klasik yalanını söyler zaman geçer adamı ararsın elli bin tane yalan söyler 3 ay geçer parayı unutursun.işin garip yanı bu bahsettiğim adamın bir elinde bir kaç parmağı kesik,bir ayağı aksak birinci dereceden sakat bir insan.

adam kendi sakatlığına bakmadan insanların iyi niyetini kötüye kullanıp paralarını alır.

Allah zaten belasını vermiş parmakları yerinden kesilmiş,ayağının sakatlığından kıçının üstüne oturmakta zorluk çeken birisi...
sakatsın,ağzın açlıktan kokar konuşurken bile o pis kokuya dayanamazsın,karşına geçer ben bu işten çoluğumu çocuğumu geçindiriyorum..bile der
Adam Allahın verdiği bu acılardan akıl almamış ki,Allah bu paranın acısını ailesinden sakatlık olarak çıkartsın.

Neyse arkadaşlar araştırmak isteyen varsa telefonunu yukarıya yazdım.

Başka üçkağıtçılar varsa en azından yazalım ki diğer arkadaşlar tedbirli olsun

Dostum çok geçmiş olsun. Keşke bu görüklerini , karar verme aşamasında göz onunde bulundursaydın da ondan sonra kararını verseydin... Ne işin vardı böyle adamın/adamların yanında... Herkes hakkettiğini bulacaktır. Sıkma sen canını. Allah yardımcın olsun tekrar tekrar.

Geçmiş olsun. Belki iyi iş bulma umudundan belki çaresizlikten bu tip insanların eline düşüyor denizciler maalesef.

Mağdur insanların tarafında olduğum için ve de asıl mesleğim güvenlik elemanı olduğu için bahsettiğiniz kurs hakkında biraz araştırma yaptım : Aynı isim ile açılmış Alanya,Antalya'da bir kurs daha var ve zannedersem bunlar aynı şirket,birisi Mersin'de diğeri Alanya'da.Size tavsiyem her iki kursun yöneticileri ile konuşmanızdır.
"biz karışmayız parayı vermeseydiniz"tarzında tepki de olabilir yada"biz bu kişiyi tanıyoruz fakat simsarlık yaptığını bilmiyorduk"da olabilir..

Bahsettiğiniz Tekin adlı kişi diğer şubeden arandığında onlara da birkaç yalan uydurabilir,hani ben temiz personelim arkadaşın parasını aldım ama (yaa gemi de şuan başka yerde demirli-evrak zıvrak işlerinden dolayı limana bağlamışlar cart curt ben de haber bekliyorum gelir gelmez arıcam onu)gibi
sallamaya başlar.böyle bir durumla karşılaşırsanız bir müddet sonra tekrar kurs yöneticileri ile görüşün ve adamla irtibatı kesmeyin üsteleyin sonuçta verdiğiniz 1 tlniz bile olsa bunun hakkını alacaksınız.

Ben vazgeçtim param adamda kaldı naapalım herkes böyle bi de ben kazık yemiş oldum piyasadan........değil de
Onun yerine

adam benim işimi yapmak istedi ama elinde iş yokmuş yapamadı(çalıştığı şirket vasıtasıyla) paranızı geri almaya bakın.
Elinizde koz var:
adam şirkete bağlı sabit çalışan bir personel

kaç kaç nereye kadar..öyle tahmin ediyorum paranızı da kısa sürede geri alırsınız.Geçmiş olsun

Geri