Burs İmkanı

mare_nostrum

Küpeşteci
Denizci
burs veren denizcilik sirketleri hakkinda bilgi almak istiyorum..sartlari nedir bu sekilde burs alan arkadaslar dusuncelerini ifade edrse cok sevinirim

okurken burs almadım ama, arkadaslarımdan yasa, ince denizcilik, denak gibi firmalardan burs alanlar vardı. burs karşılıksız, sadece uzun donem staj ını o sirket bunyesinde yapmanı ve mezuniyetten sonra yine kendi gemilerinde işe başlamanı bekliyorlar.

yasa holding sitesinde formu vermis..inceledim sozlesme gibi olmus okudugun her seneye karsilik 6 ay calismani istiyorlar.diger sirketlerde mi oyle karsiliksiz dediklerin hangileri? bide hangi okul tsk ettm

okul ydo. Bu burs basvuru isleri internetten olmaz bizim meslek te kardes. orda form da yazanlar seni aldatmasın, kimse internet basvurusuna gore adam almıyor. bizzat sirkete git yüzyüze gorus.
bizim yasa dan burs alan arkadaslar vardı, burs aldılar ama staj da yapmadılar gemiye de orda cıkmadılar bir problem olmadı.
yani burs konusunda bir standart,düzen yok bizim sirketlerde. O yuzden benım burdan soylediklerim, sagdan soldan duyduklarından cok gidip sirketlerle gorusmeni oneririm .

Geri