CADSAY Teknik Ve Mühendislik Eğitimleri Ve Projeleri Merkezi

KaygısızMurat

Küpeşteci
Denizci
CADSAY Teknik ve Mühendislik Eğitimleri ve Projeleri Merkezi

CADSAY uzun senelerin konu deneyimi ile mühendislik, inşaat, makina, mimarlık ve teknik çizim dersleri, danışmanlık ve proje servisleri veren profesyonel bir kurstur.

CADSAY, kendine güvenen ve profesyonel eğitmenleri ile birlikte hazırlanan ders dökümanlarına sahiptir. Mühendislik, mimarlık ve çizim sahasında ihtiyacınız olan kurs, danışmanlık ve proje servisleri, alanında uzman eğitmenlerimiz aracılığıyla CADSAY bünyesi içinde sağlanmaktadır.

AutoCAD Kursları

CADSAY senelerden beri, mimarlık, inşaat, mühendislik, otomotiv, ulaştırma, iletişim, üretim ve eğitim başta olmak üzere birden fazla yerde çalışan kamu kuruluşları, özel iş yerleri ve bireysel kişilere yönelik eğitim, danışmanlık ve proje hizmetleri sunmaya devam etmektedir.

Sta4CAD Kursları

Takımımız; samimi, gereksinimlerinize özel çözümler sağlayan, kaliteden aman vermeyen ve takım çalışmalarına dikkat gösteren bir yapıya sahiptir.

Düşük riskli ve sonuç temelli iş gören grubumuz ile kurs, danışmanlık ve proje gereksinimlerinizde birlikte çalışmaktayız.

Primavera Öğrenmek İstiyorum

CADSAY olarak ekibimiz; güncel teknolojik güncellemelerini güncel olmak üzere takip etmekte, kurumların dizayn teknolojilerini geliştirici, yeterliliğini bulan ve yenilik yolunda rekabet avantajları kazandırmaya dönük geniş servisler sağlar.

CADSAY'in eğitimini sağladığı başlıca sahalar: SAP2000 Eğitimleri, Primavera Kursu, STA4CAD Eğitimi, AutoCAD Dersleri

Sonuç odaklı çalışan uzman arkadaşlarımız beraberinde aldığınız eğitim, danışmanlık, proje desteği ile sizler de kariyerinizi ve başarılarınızı bir üst noktaya taşıyabilirsiniz.

SAP2000 Eğitimleri

CADSAY olarak hedefimiz; çözüm ortağı olduğumuz şirketlere kıymet katan, başkalık oluşturan projeler kurmak ve en çok nitelik standartlarında eğitim hizmeti sağlamaktadır.
Cadsay, kurum çalışanlarına çağdaş ve çok farklı bir eğitim anlayışıyla hizmet vermektedir.

Sunduğumuz destekler alanın yüksek safhalarında yer almaktadır.

Alanında Türkiye genelinde en sağlam ve en önde giden desteği sunan Cadsay, profesyonelliği kendisine bir ilke olarak belirlemiş ve asla kalitesinden taviz vermemektedir.

Cadsay olarak bizi öne çıkaran ilkeler;

Genç ve Hareketli Takım
Proje TemelliYaklaşım
Uzun Sektör Deneyimi
Kalite Odaklılık
Güncel Teknolojiyi Takip
Teknik Destek
Profesyonel Kurs Konusu

Geri