Canbaz Denizcilik Konusunda Bilgisi Olan Var Mı?

Sakına çıkma kardeş Türkiye'nin en kötü firması biz 2011 staj yapmıştım de ıtf yaptık donuna kadar aldık gemileri kötü Çin yapımı sakına bu şirkete çıkma

3. Ve 2. Zabit maaşı aynı 2700 usd 6 maaş artısı martısı yok panama belgen yoksa 476 usd maaşından keseceğini söylüyor personel müdürleri

Allah kimseyi orda çalışmaya mahkum edecek kadar zor durumda bırakmayın şakın bulaşmayın maaşlar cok geç yatar hakkınızı savundugunuzda kovulursunuz personel müdürdü cok cahil hiç bişeyden anlamıyor Gültekin diye bir müdür var bişeyden anladığı yok güverte ens. Şafak bey cok mütevazi tek artı yönü o kendisi Yok orda artık şakın bulaşmayın ben elektrik ensoektörlügü yaptım 1 hafta anca dayandım.

ayrıca paramı tam alamadım 1500usd anlaştım 1 haftalık maaşım eksik yattı muhasebecileri ben bilmem bana ne şöylesiyse o diyor personelci kandırıyor gemiye çıkana kadar hoş beş sonra yaşlah

Maaşlar yatıyor fakat 1 ay geriden geliyorlar. Kumanyayı biraz sıkıntılı buldum açıkçası çalıştığım diğer şirketlere göre ama kişiden kişiye değişir tabi.Gemilerinde internet var aylık 10 gb 60 usd'ye satıyorlar.Personelleri gürcü-türk karışık.

Son düzenleme:
Geri