ChemFleet

6 ay bizzat vrd zbt olarak çalıştım izindeyim.tavsiye edilir.gemiler yeni,malum kimyasal tempo yüksek,yükleme,boşaltma,yıkama vs..

Stajın bitmesine 1 ay kala gemiye elektrikçinin katılmasıyla freefall kapasitesi kurtarmıyor diye adam indiren, biz seni mağdur etmeyiz şu gemiye göndeririz deyip haftalarca oyalayan, sonrada kendilerine alayınızın ..... dedirtip, başka firmada naylon da olsa staj ayarlamak zorunda bırakan şakşakçılar firması. Şaban kılıklı bi lavuğuda personel müdürü diye koymuşlar oraya, bu işi yapıcak arkadaşlara söylüyorum ''Kapısının önünden geçmeyin''.

Bu firmaya çıkacaklar 2 kere düşünsün derim.Kapıdan selam veren herkesi gemiye gönderip iş yükünü artıran, düzensiz laubali bir firma. Şirket denen yer villa gidince göreceksiniz, iş ahlakı adına birşey görülmüyor. Her kes birbirine girmiş, düzensizlik bariz ortada.Kaç tane personel müdürü olduğu belli değil herkes bir şey söylüyor adınıza. Beni ilk zabit olarak gemiye paralel seyir yapacığım diye gönderdiler gittiğimde eski dördüncü gereksiz işlerde çalıştırıldığı için kendini Off etmiş vaziyette buldum. Gemide kumanya sıkıntısı olup, iş yükü armıştı. Maaşlar 1.5-2 Ay gecikmeli yatıyor bu yüzden mürettebat cileden çıkmıştı. Gittiğime pişman oldum. Çalışanların bir çoğu memnun değil sadece maaşı yüksek diye çalışıyorlar. Benim okuldan nice başarılı abilerim bu şirketi bıraktı. 3 Kuruş paranın hesabını yapacak derece düşük bir firma. Sizin aleyhinize herşeyi düşünüp kendi lehine çalışıyor. Size 1 hafta der 2 ay sonra gemiye gönderir. Gidince bakarsınız problemli gemi. Çalışanlarda o kadar kalifiye değil helede süvariler onların aksiliklerini siz çekersiniz. BENCE BU MERDİVEN ALTI İŞ AHLAKI OLMAYAN FİRMALARI TERCİH ETMEYİN PARA İÇİN DE OLSA SONRA AĞLAN SİZ OLURSUNUZ.

Sıtajımı ve ilk zabitliğimi yaptığım firma. MAAŞ KONUSUNDA MAAŞLAR 1-2 YA GEÇ YATAR KENDİ GEMİLERİ DEĞİLSE İŞLETİLEN GEMİYSE HER ŞEY PROBLEMLİ armatöre yaranmak için hertürlü para kesintisi, kumanya kesintisi, parça kesintisi olmakta bilginize....

Geri