Deniz bana göre mi?

Bana Göre Deniz Bayanlarin Yapabileceği Bir Meslek Diil...vücudunun Dirençli Olmasi Lazim,yeri Gelir Doru Dürüst Uyku Olmadan Günlerce çalişmak Zorunda Kalirsin,sabir Ister,disiplin Ister,bide Onlarca Erkeğin Arasinda Yalniz Bi Hayat Sürdürmek Var Tabi...ama Illada Denizde çalişmak Istersen Yat Kaptanliği Bayanlara Uygun Bence....

ünide nasıl olur bilmem ama ben denize bayan olarak denizci olcam diye liseden başladım üniden kararım ne olur bilmem ama şuan ne olursa olsun gözmü kırpmadan yapıcağıman eminim okula başlarkende aklımda hiç ne soru vardı ne şüphe sadce yapıcam dedim okdar bayan yada bay hiç fark etmez olay istemekle alakalı bizi düşündüren iş ortamındaki erkekler değil mesleğimiz olmalı birazda bu yönden bakaın ama mesleğe şüpheli bakarsınız mutluluğun kapıları orda kapanır...bence kendi içinde düşün denizi gerçektendemi seviyorsun geçiçmi unutma sonuçta karadan baktığın denizle içinde yaşayacağın deniz bir olmıycak...

ARKADASIM TEBRİKLER SANA AYNEN KATILIYORUM !!!! DENİZ;HERSEYDEN ÖNCE DİSİPLİN İSTER;EĞER NE İSTEDİĞİNİ BİLMİYORSAN BİRKERE DAHA DÜŞÜN AYRICA DENİZCİLİK VE HEMSİRELİK ÇOK FARKLI MESLEKLER SEN HEMSİRELİĞİ DENİZCİLİKLE BİR TUTUYORSAN PES YANİ.......mıhmıh

birkere dünyaya geliriz ve hayatımızı birkere belirleme şansımız vardır. Bu seçimi iyi yapmazsak eğer geri dönemeyiz;fırtınaya yakalanmıs gemi gibi sürüklenmekmi her zorluk karsısında dimdik ayakta durabilmekmi???DENİZCİLİK çok kutsal bir meslektir saygı ister emek ister aynı zamanda sabır...bunlar yoksa unutun denizi bir de unutmadan;bayanlara uygun değil diyen arkadaşlarımıza sesleniyorum:bayanı erkeği olmaz bu işin gerçekten istemek önemli ...........

Geri