Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği hakkında bikaç sorum olacak.

matador_kanarya

Küpeşteci
Denizci
Öncelikle merhaba.Ben bu sene ygs-lys sınavlarına girdim sayısal bölümü öğrencisiyim.Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği bölümünü araştırıyordum bu siteyi gördüm bu işi bilen birine yani sizlere sorularım olacak.Ben bu bölümü okumak ve Kaptan olmak istiyorum.bu bölümün mülkatları nasıldır?kilo ve boy şartları nasıldır?okumak zor mudur(elbette zordur ama zorluk derecesi nedir?)?Sanırım 2. sınıfta 2 bölümden birini seçmek zorundaymışız siz hangisini önerirsiniz?Ayrıca bu bölüm hakkında bilgilendirirseniz ne mutlu.Son olarak Karadeniz Teknik Üniversitesin de okumayı düşünüyorum okul etkiler mi iş imkanını veya buranın eğitimi hakkında bilginiz varsa açıklar mısınız?Çook tşkler şimdiden.Lütfen yardımcı olun.

kaptan oraya bakıpta gelmiştim aslında :D bidaha baktım laf kalabalığı hepsi ya.Eğer yazabilirsen kısa cevaplar şeklinde çook dua ederim Kandil günü : ) souçta gelecek hayat meselesi lütfen yardımcı ol.Boyum 1.81 kilom 90 sorun yaratır mı ?Karadenizden pek kimse yok sitede Ktü nün eğitimi ve iş bulmada sorunu var mı ?Aile ile ilgili yazılanlar(ailenden soğuyacaksın evli olmazsın çoluk çocuk bekleyecek zor iş fln filan ) ön yargı mı doğru mu sence ?Bölüm hakkında da kısa bilgiler verirsen(olumlu ve olumsuz) Çook tşk ederim.:D Vall çok sevaba gireceksin yardım pls. :D KAPTANIM YARDIM ET :D

Okuduysan ordan sorun yok , çünkü onlara ilave olarak söyleyecek fazla birşey yok,
Gayet çok iyi adım adım yaşayarak yazmış arkadaşlar, Sorularının tüm cevapları orda vermiş zaten.

Hayırlı Kandiller,

Geri