Denizcilik Fakülteleri Puanları

mert94

Denizci
Denizci
Merhaba arkadaşlar öss rehberinde yazan puanlar okul puanı eklenmiş hali mi? (İTÜ-440 İstanbul Üniversitesi- 430 civarında yazıyor)

Çok teşekkür ederim. Hazır sizi yakalamışken bir soru daha sormak istiyorum. Yüzme yapılıyormuş sanırım. Çok iyi yüzmeme rağmen stil bilmiyorum. Eğer stil vb. şeyler yaptırıyorlarsa hemen kursa yazılacağım. :) Merakımı giderirseniz sevinirim :)

Stile gerek yok, boğulmadan bir yerden bir yere ulaş yeterli (:
Hatta havuza kendini atman bile yeterli, yüzücü seçmiyoruz, kaptan yetiştiriyoruz :)

Kolay Gelsin

merabalar arkadaşlar ben denizede 1 senesini yeni bitirmiş çiçeği burnunda bir usta gemiciyim lise mezunuyum fakat daha önce öss yi kazanamadım maddi olarak güçlü sayılırım ve okumak istiyorum ,denize aşık oldum bu işi yapmak istiyorum ama gemici olarak değil zabit olarak okul filan araştırıyorum ama hangi okul nasıl avantajlı onlara nasıl gidebilirim bilmiyorum bir tüdevi araştımaya çalışıyorum ama elimde başka seçeneklerde olabilir die düşünüyorum bana yardımcı olursanız sevinirim

Zaman harcamak istemeyenlere: 2 Yıllık öneririm (Nasılsa uzakyol imkanı açıldı.:)

Niye fazladan 2 yıl daha okuyacaksın;
-Mühendislik diploması için,
-Diğer iş fırsatları için,
-Askerlik için

Tercih senin

2 Yıllık MYO bitirdikten sonra gideceğin 7.03 tamamlama kursuyla ek dersleri aldığında Uzakyol Vardiya Zabitliği Sınavına Girmeye hak kazanıyorsunuz.

Fakültelerin puanları yerine yüzdelik dilimlerine bakarsan daha isabetli tercih yapmış olursun; yüzdelik dilimler, seneden seneye, puanlar kadar değişmez...

Ben gazi üniversitesi ankara meslek yüksek okulu grafik mezunuyum.Ancak denizcilikle ilgili okumak istiyorum.2 yıllıkda olur .bana yardımcı olursanız sevinirim.

Ben Şu Anda Antalyada Denizcilik Lisesinde okuyorum. Gemi Yönetimi son sınıftayım. Üniversite okumak istiyorum ama Matematik Fen im zayıf. Hangi okula gitmeliyim. İTÜ falan LYS ile alıyormuş o yüzden ümidimi kestim. Hangi okullara gidebilirim bana yardımcı olursanız sevinirim. 2 yıllık okuyup kurs görüp uzak yol sınavına girmek mümkün demişsiniz. Biraz daha bilgi verirmisiniz ? Teşekkürler..

Geri