merhaba
öncelikle böyle bir site kurduğu için yöneticiye teşekkürler
ben 175 cm boylarında 60-65 kilo birisiyim ( 1 yıldır tartılmıyorum )
Kaslı bir vücütum yok bu birkaç ayda çalışarak mulakatlardaki başarımı ne kadar arttırabilirim.
gözlük kullanıyorum 2 derece miyop sağda solda başka bi göz sorunum yok .yara izi yok
dokuz eylül üni. / itü / istanbul üni. / piri reis üni. / katü
bu üni. hepsinden de mezun olduğumda aynı mesleki rütbe ilemi başlarım
mulakatlardaki soru tipi veya yapılması gereken şınav barfiks mekik değiştimi
ingilizce konusunda eksiğim çok mulakatlardaki ing. kötü not alırsam ne kadar etkiler
dizlerimde sorun var ikisindede kis ve yırtık var her insan olabileçegini söyledi doktor sorun yaratırmı
ameliyat olursam sonuçumu etkilermi yada okula girdikten sonra ameliyet olsam değişirmi çünkü doktor yaşım genç olduğu için kontrol altında tutalım dedi.
Yardımı olursanız çok sevinirim.
öncelikle böyle bir site kurduğu için yöneticiye teşekkürler
ben 175 cm boylarında 60-65 kilo birisiyim ( 1 yıldır tartılmıyorum )
Kaslı bir vücütum yok bu birkaç ayda çalışarak mulakatlardaki başarımı ne kadar arttırabilirim.
gözlük kullanıyorum 2 derece miyop sağda solda başka bi göz sorunum yok .yara izi yok
dokuz eylül üni. / itü / istanbul üni. / piri reis üni. / katü
bu üni. hepsinden de mezun olduğumda aynı mesleki rütbe ilemi başlarım
mulakatlardaki soru tipi veya yapılması gereken şınav barfiks mekik değiştimi
ingilizce konusunda eksiğim çok mulakatlardaki ing. kötü not alırsam ne kadar etkiler
dizlerimde sorun var ikisindede kis ve yırtık var her insan olabileçegini söyledi doktor sorun yaratırmı
ameliyat olursam sonuçumu etkilermi yada okula girdikten sonra ameliyet olsam değişirmi çünkü doktor yaşım genç olduğu için kontrol altında tutalım dedi.
Yardımı olursanız çok sevinirim.