Denizcilik Fakültesi Mülakatları

kakash

Küpeşteci
Denizci
merhaba
öncelikle böyle bir site kurduğu için yöneticiye teşekkürler
ben 175 cm boylarında 60-65 kilo birisiyim ( 1 yıldır tartılmıyorum:) )
Kaslı bir vücütum yok bu birkaç ayda çalışarak mulakatlardaki başarımı ne kadar arttırabilirim.
gözlük kullanıyorum 2 derece miyop sağda solda başka bi göz sorunum yok .yara izi yok
dokuz eylül üni. / itü / istanbul üni. / piri reis üni. / katü
bu üni. hepsinden de mezun olduğumda aynı mesleki rütbe ilemi başlarım
mulakatlardaki soru tipi veya yapılması gereken şınav barfiks mekik değiştimi
ingilizce konusunda eksiğim çok mulakatlardaki ing. kötü not alırsam ne kadar etkiler
dizlerimde sorun var ikisindede kis ve yırtık var her insan olabileçegini söyledi doktor sorun yaratırmı
ameliyat olursam sonuçumu etkilermi yada okula girdikten sonra ameliyet olsam değişirmi çünkü doktor yaşım genç olduğu için kontrol altında tutalım dedi.
Yardımı olursanız çok sevinirim.

üniforma zorunlu diyor çoğu üniversitede ben hiç denizci üniformalı üniversiteli görmedim
nasıl oluyo acaba yani otobüse(vb.) üniforma ile mi biniyorlar üniforma ücreti kaçı buluyo

Öncelikle merhaba kardeşim bende Piri Reis Üniversitesinde DUİM okuyorum. Boyun kilon orantılı zaten büyük bir sorun oluşturmaz Piri Reis Üni. için söylüyorum tabii benim mülakatımda 3 tane soru sordular ve benden iki tane soru istediler (boyum 186 kilom 90 falan) sadece dedikleri fiziğine dikkat et oldu ama duyduğuma göre 9eylülde sportif mülakat yapıyorlarmış. Gözlük falan demişsin zaten çok büyük problem oluşturursa sana sağlık raporu vermeyeceklerdir maalesef ama 2* de sıkıntı yaşamazsın. Evet yukarıdaki üniversitelerden mezun olunca *aynı sınava girme hakkı kazanırsın bizde diploma geçerli değil ehliyet önemli değil Ulaştırma Denizcilik bakanlığının yaptığı GOSS sınavları var gemiadamı olman için zorunlu gireceksin yani. İngilizce maalesef ki Türkçeden daha ön planda sen bu Üniversitelerden uzakyol zabiti olarak mezun olmayı hedefliyor isen zaten uluslar arası sularda çalışacağım diyorsun kesinlikle iyi olmalı ben derslerimin yüzde Seksenini İngilizce alıyorum burdan hesap et işte önemini :)

deniz adamı olur belgesi alırken çıkar dimi gözlüğün sorun olup olmıyacağı ama araştırdığımda sorun olmaz diyordu.
vücüdumu geliştiriyorum ingilizce konusunuda en kısa sürede halletmem lazım haklsın
bide 2* derken hangi sorumu kastettin anlamadım ?

yüzde doksan çıkmayacaktır bi problem sende ferah tut içini benimde 1* miyop var ama problem olmuyor eminim ki sende de olmaz :) '' * '' derece anlamında kullandım :)

onu başka üniversiteden arkadaşlarım daha iyi biliyordur muhakkak onlar yardımcı olabilirler ben bilmiyorum prosedürlerini

Mücahid abi bu boy kilo sınırı nedir yani rakamlar nelerdir? Ve bahsettiğin GOSS sınavı da ingilizce mi ? Stajları sizin üniversiteniz de siz kendiniz mi buluyorsunuz yoksa okul bi işin içinde mi? Tesekkur ederim

Geri