Denizcilik İngilizcesi Yardım

• Konuyu açan Konuyu açan ugrr
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi

ugrr

Küpeşteci
Denizci
Herkese Merhaba denizcilik ingilizcesi dersinden goss sınavına gireceğim.yalnız su son 2 hafta hafta itibariyle çok sayıda yeni soru geldiğini forumlar vb.yerlerde görüyorm.Sizce ne yapmalıyım nerden çalışmalıyım.1000 den fazla soruya çalıştım.Ama yetersiz gibi görünüyor.Sizce ne yapmalıyım?

ingilizceniz düzey olarak yetersiz ise -ki burada teknik; yani denizcilik ingilizcesinden bahsediyoruz- uzun bir eğitim dönemi gerektirir. bu yüzden soru bazında çalışmak, hiç olmazsa soruları ezberlemek daha mantıklı. ben ingilizce sınavına çalışırken soruların bazılarının uscg'ın sınavlarından sorulan sorulara benzediğini, hatta bazılarının aynı olduğunu görmüştüm. o sorulara çalışabilir.

bunlar gibi; http://www.boatsafe.com/uscgboat/

bilgi için teşekkürler yalnız su gasm ın aldığı soruların direk bi yazılı kaynak kitabı fln yok mu bildiğiniz?

bu forumun alışveriş kısmında satılmakta olan kitapta çıkmış sorulara ek olarak foruma düşen yeni sorulara çalışırsanız bence zorlanmadan geçersiniz. dediğim gibi havuza soru atan hocalar uscg sınavlarındaki sorulardan kopya çekiyorlar. çıkmış bir kaç tane soruyu yakalımıştım çeşitli yabancı sitelerden.

Geri